Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Legolas

Suits

Recommended Posts

Suits.jpg

 

 

Suits este un serial despre un avocat deștept și de succes pe nume Harvey Specter (Gabriel Macht) de la o firmă de avocatură din Manhattan care riscă și îl angajează pe Mike (Patrick J. Adams), un geniu fără motivație și diplomă. În scurt timp ei devin o echipă câștigătoare cu ajutorul lui Mike și a sa memorie fotografică, amintindu-i lui Harvey motivul pentru care a ales să se facă avocat.

 

Trailer: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este un super serial ajuns deja la sezonul 2 , este printre singurele seriale care m-au captivat foarte tare !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un serial foarte frumos cu o idee chiar foarte interesanta, este genul de serial care te face sa ramai si sa te uiti la el inca de la primul episod. (are acel ceva care il cauti la un serial)

Actori priceputi mai ales Harvey , doamne frumoase Donna si Rachel o yhea and Scotty , si episoade care te tin la suspans unul cate unul.

Insa singurul defecte este ca eu asa putine pe sezon :( , acum trebuie sa asteptam pana pe 16 iulie fiindca a fost acceptat s03 si atunci incepe :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foarte bun serialul are foarte multe lucruri interesante si te face sa astepti urmatorul episod sa vezi ce se va intampla mai departe , il recomand acest serial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...