Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

"Nu e păcăleală, Copos vrea să vîndă Rapidul!" Preţul anunţat de un apropiat al rapidistului

Recommended Posts

Patronul Rapidului, George Copos, ar fi foarte bucuros dacă Gruia Stoica ar prelua clubul, considerîndu-l pe acesta un om care are puterea financiară de a conduce un asemenea club.


UPDATE / Gigi Corsicanu' a anunţat la emisiunea Fanatik Show de la Digisport că George Copos vrea să vîndă echipa: "Nu e păcăleală, chiar asta vrea. Un apropiat al lui Copos mi-a spus asta. Dar îl înţeleg, îi mulţumesc în numele tuturor rapidiştilor pentru tot ceea ce a făcut aici. Nu vrea 23 de milioane, ci vreo maximum 8. Are 5-6 milioane de euro la bănci, 1 pentru obţinerea licenţei şi cît mai are către jucători, nu foarte mult. Gruia Stoica este rapidist din cîte ştiu eu, îi place foarte mult atmosfera de pe Giuleşti".


"M-aş bucura enorm de mult pentru Rapid dacă se realizează tranzacţia cu domnul Gruia Stoica. Este un om extraordinar, un om potent financiar, l-am cunoscut acum cîteva zile. Rapid rămîne pe mîini bune, categoric. Ar fi cea mai mare bucurie pentru mine ca dînsul să preia clubul", a spus Copos pentru Mediafax.


Mai mult, Copos nu are nici o pretenţie financiară din partea noului acţionar, deşi a cheltuit foarte mulţi bani în ultimii ani.


"Pe mine nu mă interesează nici un ban, preţul chiar nu contează. Noi am cheltuit în ultimii ani 23,5 milioane de euro şi sîntem dispuşi să renunţăm la tot. Cumpărătorul ar trebui să achite ceea ce rămîne după insolvenţă, după definitivarea tabelului de creanţe", a mai afirmat patronul Rapidului.


 


Sursa: www.gsp.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...