Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

the_night

Ancelotti, nemulţumit de remiza obţinută în ultima secundă de PSG: "Primul gol al Barçei l-am făcut cadou noi, pe al doilea l-a dat arbitrul"

Recommended Posts

ancelotti.jpg?width=610

Antrenorul lui PSG, Carlo Ancelotti, crede că remiza obţinută de echipa sa în faţa Barcelonei în prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor nu este un rezultat care să le confere parizienilor şanse prea mari la calificare şi acuză arbitrajul la a doua reuşită a catalanilor, izbutită în urma unui penalty obţinut de Alexis Sanchez.
 

 

"Acesta este un rezultat rău pentru noi. Cred că primul gol, marcat de Messi, a fost un cadou din partea noastră, iar al doilea a fost un cadou din partea arbitrului. Alexis a căutat contactul cu Sirigu. Avem experienţe anterioare cu atacantul Barcelonei, din amicalul pe care l-am disputat vara trecută.

Altfel, ne-am descurcat excelent în defensivă şi am făcut un bun joc ofensiv. Sunt mândru de jucătorii mei, de atitudinea şi de curajul lor, dar nu sunt mulţumit de rezultat. Fără cele două cadouri, cred că putea fi mai bine pentru noi. Trebuie să marcăm în retur. Acasă am reuşit două goluri, dar trebuie să o facem şi pe Camp Nou. Contra Barcelonei trebuie să te aperi, dar când ai balonul trebuie să fii periculos şi să-ţi creezi ocazii. Am făcut o primă jumătate de oră bună contra catalanilor, aşa că vom încerca asta şi în Spania"
, a spus Ancelotti.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...