Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

the_night

Turcii n-au înţeles nimic! Real Madrid - Galatasaray 3-0

Recommended Posts

galata.jpg?width=610

 

Vedetele lui Galatasaray nu au existat în faţa lui Real Madrid
 

 

Încă mai mirosea a noroc pe Santiago Bernabeu înainte de startul meciului. Din toate cele opt sfertfinaliste, să-ţi pice Galatasaray, când tu eşti Real Madrid nu e altceva decât noroc. La fel de bine UEFA putea să le dea madrilenilor un card pe care să scrie “Semifinalista 1”. În schimb, oficialii madrileni vorbeau despre cât de grea va fi “dubla” şi cât de importanţi sunt Drogba şi Sneijder pentru gruparea turcă.
Ronaldo nu a aşteptat prea mult ca meciul să pară greu în ochii fanilor şi a deschis scorul după doar nouă minute, în urma unei pase geniale a lui Ozil. Turcii au încercat să redreseze lucrurile, dar şuturile lui Drogba, Sneijder şi Altintop nu au nimeni poarta lui Diego Lopez. A nimerit-o tot Real! Essien a centrat de pe flancul drept, mingea a ajuns în centrul careului, de unde a fost trimisă în plasă de Benzema (29).

În mintea statisticienilor revenea meciul de acum 12 ani, când Galata era condusă cu 2-0 la pauză de Real, dar a revenit şi a învins cu 3-2. Dar aşa ceva se întâmplă o dată în viaţă. În plus, Hagi s-a retras de ceva vreme şi nu mai poate învia un Galatasaray fără aura şi identitate. De marcat a făcut-o tot Real Madrid. Xabi Alonso a executat o lovitură liberă în careul turcilor, de unde Higuain a reluat simplu la colţul lung (73). Cum era firesc, madrilenii au tranşat calificarea din tur şi aşteaptă tragerea la sorţi de pe 12 aprilie pentru a vedea cu cine va pica în semifinale.

 

Min. 90+4 - Final de meci
Min. 90+2 - xx Modric este avertizat
Min. 90 - xx Sergio Ramos primeştegalben şi va rata meciul din Turcia
Min. 86 -
<=> Schimbare la Real. Iese Di Maria, intră Pepe
Min. 84 - xx Essien este avertizat
Min. 83 - <=> Schimbare la Galatasaray. Iese Riera, intră Amrabat
Min. 83 - xx Drogba vede galben
Min. 80 -
<=> Schimbare la Real. Iese Ozil, intră Modric
Min. 78 - <=> Schimbare la Galatasaray. Iese Hamit Altintop, intră Umut Bulut
Min. 78 - xx Burak Yilmaz vede galben şi va rata meciul din Istanbul
Min. 73 - GOOOL REAL! Xabi Alonso execută perfect o loviutură liberă, Higuain face 3-0 cu o lovitură de cap "de pe picioare"
Min. 71 - xx Felipe Melo este avertizat
Min. 65 - <=> Schimbare la Real.
Iese Benzema, intră Higuain
Min. 63 - Şutul lui Felipe Melo se duce pe lângă poartă
Min. 59 - Ronaldo trage de la distanţă, Muslera reţine fără probleme
Min. 54 - Diego Lopez prinde şutul lui Melo
Min. 46 - A început a doua repriză
<=> Schimbare la Galatasaray. Iese Sneijder, intră Gokhan Zan

Min. 45 - Finalul primei reprize
Min. 40 - xx Nounkeu vede cartonaşul galben
Min. 29 - GOOOL REAL! Benzema preia la marginea careului de 6 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Essien şi trimite simplu în poarta lui Muslera
Min. 25 -
Diego Lopez respinge în corner şutul lui Drogba de la 25 de metri
Min. 18 - Şutul lui Ozil este reţinut de Muslera
Min. 15 - Sneijder trimite puternic pe lângă poarta lui Diego Lopez
Min. 9 - GOOOL REAL! Ronaldo deschide scorul cu o "scăriţă" peste Muslera, după o pasă filtrantă a lui Ozil
Min. 4 -
Melo trage peste poartă
Min. 3 - Benzema reia cu capul peste poartă o centrare a lui Di Maria
Min. 1 - A început partida

ECHIPELE DE START

Real Madrid (4-2-3-1): Diego Lopez - Ramos, Varane, Essien, Coentrao - Khedira, Xabi Alonso - Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo - Benzema
Rezerve: Adán, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Kaká, Modrić, Higuaín

Galatasaray (4-2-3-1): Muslera - Eboue, Semih, Dany, Riera - Melo, Hamit - Selcuk, Sneijder, Burak - Drogba
Rezerve: Eray İşcan, Gökhan Zan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Umut Bulut

Drogba a marcat 11 goluri în 19 meciuri când a jucat împotriva unor echipe spaniole
Ivorianul a fost adus în 2004 la Chelsea la cererea lui Mourinho

Real Madrid a tras lozul norocos la tragerea la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor de la Nyon în urmă cu două săptămâni şi va juca cu Galatasaray în drumul spre „La Decima“, obiectivul declarat al madrilenilor de încă acum 14 ani. Un duel special cel puţin pentru antrenorul Realului, Jose Mourinho, care îşi va reîntâlni diseară doi dintre jucătorii preferaţi, Didier Drogba şi Wesley Sneijder. De data aceasta, cei doi îi vor fi adversari. „Sunt ca şi copiii lui Mourinho, mereu s-a purtat extraordinar cu ei“, a confirmat ieri cotidianul „Marca“ relaţia specială dintre portughez şi cei doi jucători.

„Îi datorez tot lui Mourinho“

„Ca jucător, Drogba pare că nu e pământean. Reuşeşte lucruri ieşite din comun“. Declaraţia îi aparţine lui Jose Mourinho şi a fost oferită postului „Sky Sports“ în urmă cu mai puţin de o săptămână. Într-adevăr, parteneriatul „Drogba-Mourinho“ a fost unul perfect la Chelsea. Ivorianul a fost transferat pentru 28 de milioane de euro de londonezi în 2004, la cererea lui Mou. „Îi datorez enorm lui Mourinho, e un antrenor senzaţional şi a ştiut cum să se poarte cu mine. Dar acum suntem adversari şi relaţia noastră nu va conta“, a replicat Drogba. Un avertisment al ivorianului, care e susţinut prin cifre. Atacantul Galatei a reuşit să marcheze cel puţin o dată în faţa fiecărei echipe iberice împotriva căreia a evoluat. Ivorianul a totalizat 11 goluri în 19 meciuri în faţa formaţiilor din Primera contra cărora a jucat, victimele fiind Barcelona, Betis Sevilla, Valencia, Atletico Madrid şi Real Madrid. „Îmi aduc aminte cu plăcere de golul marcat pe Bernabeu. A fost în 2004, atunci când încă evoluam la Marseille. A fost primul gol înscris în Europa“, a concluzionat Drogba.

Pe „Bernabeu“ se întâlnesc diseară golgheterii Ligii Campionilor. Atât Cristiano Ronaldo, cât şi Burak Yilmaz au câte opt goluri în acest sezon al competiţiei

37 de goluri în 89 de meciuri a marcat Drogba pentru Chelsea în perioada în care londonezii erau antrenaţi de Mourinho

Real nu a mai pierdut în ultimele 37 de meciuri de pe teren propriu în toate competiţiile (30 de victorii şi şapte egaluri). Ultimul eşec al madrilenilor a venit pe 18 ianuarie 2012, scor 1-2, cu Barcelona în Cupa Spaniei

Realul are, alături de Bayern, cel mai bun atac din Ligă, cu 18 goluri marcate în opt meciuri

Sneijder, alt „copil“ al lui Mou

Un alt jucător pe care Mourinho l-a antrenat şi pe care îl admiră enorm este Wesley Sneijder (foto mic). „Mourinho ştie să te atragă de partea lui. E un antrenor fenomenal şi o persoană specială. Mi-a plăcut enorm să fiu antrenat de el. Van Gaal şi Mou sunt antrenorii care mi-au marcat cariera“, a declarat olandezul.

 

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...