Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Negoiţă joacă tare pentru o calificare în Europa! Ce bonus pot încasa dinamoviştii după meciurile cu "U" şi Pandurii

Recommended Posts

danciulescu1.jpg?width=610

 

Ionuţ Negoiţă şi-a început în forţă "mandatul" de acţionar principal la Dinamo şi, după ce a achitat restanţele salariale ale jucătorilor, i-a anunţat pe elevii lui Ţălnar că pot încasa o primă consistentă dacă vor obţine toate punctele în confruntările cu CFR Cluj, "U" Cluj şi Pandurii Târgu-Jiu.

 

În premieră în acest sezon, "câinii" au şansa să încaseze bonusuri de performanţă, iar Negoiţă le-a promis câte 4.000 de euro în cazul în care după cele trei partide vor avea 9 puncte în plus în clasament.

 

Victoria din Gruia, scor 1-0, îi aduce astfel pe Dănciulescu şi Compania cu un pas mai aproape de prima promisă de acţionarul majoritar al clubului.

 

Mai mult, dinamoviştii vor fi premiaţi şi dacă vor reuşi să obţină doar 4 puncte din confruntările cu "U" şi Pandurii cu câte 2.500 de euro.

 

Cu 15 puncte obţinute din 18 posibile în 2013, Dinamo s-a apropiat la doar 2 lungimi de locul doi şi calificarea în ediţia viitoare a Ligii Europa pare acum mai mult decât realizabilă.

 

Sursa: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca vor putea prinde un loc de cupa europeana, dar cred ca sezonul viitor o sa se bata la titlu cu Steaua, Astra si CFR. Au jucatori buni, acum au si un nou conducator care baga bani si are obiective clare pentru banii pe care ii cheltuie in club.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...