Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Întâmplări incredibile la Ploieşti! Bornescu, implicat în scene ca în filme: 'Ne-am simţit de parcă se căuta un evadat'. Ce s-a întâmplat

Recommended Posts

bornescu.jpg?width=610

 

După meciul câştigat cu Gloria Bistriţa, care a dus Petrolul pe locul doi în ierarhia ligii I, jucătorii Petrolului şi unii dintre spectatorii rămaşi la loje, au avut parte de o... razie a poliţiştilor ploieşteni!

 

Astfel, unele dintre "scene" au fost de domeniul incredibilului, câţiva jucători, printre care Bornescu şi Cristescu fiind "coborâţi" din maşinile personale, pentru ca Poliţia şi câinii special dresaţi să verifice autoturismele! Fotbaliştilor li s-a pus chiar fiola, după joc, Bornescu având ghinionul ca la toate scenele despinse parcă din filme să asiste şi familia sa, care i-a fost alături, în tribune!

 

Forţele de ordine au "vizitat" şi alte zone ale stadionului, acţiunea poliţiştilor nefiind prima de acest gen, pentru că, şi după victoria cu Dinamo a avut loc o razie a Poliţiei Rutiere, pe străzile din imediata apropiere a arenei "Ilie Oană"!

 

"Ne-am simţit de parcă se căuta vreun evadat la stadion şi noi puteam să-l ajutăm. Este incredibil, să fi aşteptat după meci să fi dat jos din maşină, de parcă am fi bănuiţi de ceva" - spun jucătorii petrolişti!

 

Interesant este că, cel puţin înaintea partidei cu Gloria, la stadionul "Ilie Oană", în zona uneia dintre porţi au fost văzuţi atât şeful IPJ Prahova – Viorel Dosaru, cât şi şeful Poliţiei Minicipiului Ploieşti, Cristian Manea, semn că acţiunea "de verificare" nu a fost întâmplătoare. Şi firma de pază care asigură securitatea la arena "Ilie Oană" a fost verificată la acest meci!

 

Sursă: ProSport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...