Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

”Roşu” pentru pariuri? » Jucătorii Severinului ar fi mizat sume mari pe o eliminare cu Oţelul!

Recommended Posts

567580-severin.jpg

 

 

Întîmplător sau nu, Neacşa, de la Severin, a fost eliminat, aşa cum prezisese un comentariu pe una dintre paginile de facebook dedicate pariorilor. Cota că se ia cartonaş roşu fusese blocată la casele de pariuri


În minutul 74, Neacşa a avut o intrare imprudentă la mijlocul terenului, asupra lui Marquinhos, pentru care a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Mijlocaşul intrase în minutul 54 şi luase primul avertisment, tot aiurea, la numai 5 minute de la apariţia pe gazon, iar din minutul 68 preluase banderola de căpitan. Decizia "centralului" a fost justă, Neacşa luînd al doilea "galben" prosteşte!

Interesant este că înaintea partidei au apărut informaţii pe reţelele de socializare potrivit cărora mai mulţi jucători ai oaspeţilor au pariat o sumă importantă pe o eliminare acordată în acest meci! Pe pagina de facebook "Ponturi bune" un utilizator a postat un comentariu, cum că jucătorii oltenilor ar fi pariat 20.000 de lei că se ia un cartonaş roşu la Galaţi, lucru care s-a şi întîmplat. Mai mult decît atît, casele de pariuri au blocat fix acest pariu, în timp ce celelalte cote au rămas neschimbate, lucru care se întîmplă de obicei atunci cînd bookmakerii "simt" că în sistem s-a pariat o sumă suspect de mare pe un anumit eveniment!

 

567583-pariu-otelul-severin.jpg

 

Sursa: www.gsp.ro

-------

Chiar m-a sunat un prieten in legatura cu asta si mi-a spus sa pun 100 de Lei ca se ia cartonas rosu.  :lola:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...