Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Zotta pune beţe în roate galeriei. Cum încearcă să se răzbune pe rapidişti

Recommended Posts

cap-zotta-victor-ciupuliga.jpg?width=610

 

Actualul şef al Braşovului şi fostul preşedinte din Giuleşti vrea să se răzbune pe suporterii rapidişti, cei care i-au cerut insistent demisia în iarnă

Constantin Zotta îşi continuă conflictul cu suporterii rapidişti, unul care durează de aproape un an şi jumătate

Rapid se va deplasa la Braşov sâmbătă (ora 14:00, pe DigiSport), iar elevii lui Marian Rada aşteptau să fie încurajaţi de un număr impresionant de suporteri. Dată fiind suspendarea de şase etape pe care clubul a primit-o în urma incidentelor din meciul cu Steaua, suporterii chiar plănuiseră să se prezinte în număr mare la partida cu braşovenii pentru a fi alături de favoriţi. S-a vorbit şi despre o coregrafie specială, petarde şi torţe, lucruri tipice pentru peluza rapidistă, dar pe fir a intrat Constantin Zotta, iar lucrurile par să se fi complicat pentru fanii giuleşteni. Actualul preşedinte al lui FC Braşov a comunicat Jandarmeriei faptul că va fi necesar un control amănunţit al celor care vor ocupa un loc în peluza rezervată rapidiştilor, iar vestea a ajuns deja la urechile fanilor giuleşteni. „Asta e răzbunarea lui Zotta! După ce i-am cerut demisia de atâtea ori, ne aşteptam pe undeva, dar parcă e exagerat“, au comentat unii dintre liderii fanilor Rapidului.

I-au blocat telefonul cu SMS-uri
În martie 2013, după un an şi trei luni în care a ocupat funcţia de preşedinte al Rapidului, Zotta a decis să părăsească echipa din Giuleşti şi a demisionat. De vină a fost situaţia financiară a clubului, dar un factor important în această decizie a fost reprezentat şi de suporterii rapidişti. De-a lungul timpului, Zotta a fost contestat vehement de peluză. Un exemplu îl reprezintă partida din Cupă din noiembrie anul trecut, contra celor de la Delta Tulcea (scor 4 – 1), în care, pe lângă scandările deja obişnuite, acesta a primit de la suporteri 200 de SMS-uri pe telefonul mobil, în acelaşi timp, cu mesajul clar de a părăsi echipa giuleşteană. În martie, la nici o lună de la demisie, a devenit preşedintele celor de la Braşov.

Sursa: www.prosport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...