Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

A treia finală în ultimii 4 ani pentru Bayern. Muller: "Putem pierde mult mai mult"

Recommended Posts

RT2ZQGA.jpg

 

Thomas Muller este unul dintre cei mai lăudați fotbaliști germani din noul val. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul nu iese în evidență cu o tehnică deosebită, însă este un marcator constant și un adevărat piston pe partea dreaptă, în angrenajul lui Bayern și al echipei naționale a Germaniei.

 

Thomas Muller a câștigat Gheata de Aur a Campionatului Mondial din 2010, după ce în același an pierduse finala UEFA Champions League cu munchenezii, în fața unui Internazionale Milano condus de Jose Mourinho și cu Cristian Chivu în teren. A ratat din nou încercarea de a ridica trofeul deasupra capului, în sezonul trecut, chiar pe teren propriu, după o finală nebună în compania lui Chelsea. În 2012, a deschis scorul în minutul 83, dar Didier Drogba a egalat cinci minute mai târziu, după ce el ieșise de pe teren, fiind înlocuit cu fundașul central Daniel Van Buyten.

 

Un al treilea eșec în finală în ultimii patru ani ar reprezenta un imens dezavantaj pentru bavarezi, în opinia lui Muller. "Putem pierde mult mai mult decât un simplu meci. Riscăm să fim etichetaţi drept eterni perdanţi dacă suntem învinşi şi în această finală", spune mijlocașul, care a punctat în victoria cu 2-1 a lui Bayern contra Borussiei Dortmund, în Supercupa Germaniei din 2012. De atunci, munchenezii nu au mai pierdut contra echipei lui Jurgen Klopp. În trei meciuri jucate de atunci au remizat de două ori în campionat (1-1 de ambele dăți) și au câștigat o dată în sferturile de finală ale Cupei Germaniei (1-0).

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa atatea finale pierdute, cred ca a venit timpul sa castige acest trofeu. Parerea mea este ca au mai multe sanse decat echipa adversa. Daca nici acum nu vor reusi sa castige acest trofeu, nu stiu daca se vor mai intalni in urmatorii ani cu aceasta oportunitate, pentru ca echipele din Europa vor aduce jucatori din ce in ce mai buni pentru a cuceri acest trofeu. Lupta va fi din ce in ce mai grea, iar acum cred ca este ceva mai usor de realizat aceasta performanta, de a castiga Uefa Champions League.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...