Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Lords of the Fallen

Recommended Posts

116.jpeg

 

Lords of the Fallen este un nou joc anuntat de City Interactive, care va fi lansat pentru PC, Xbox One si PlayStation 4. Actiunea este plasata intr-o lume medievala condusa de un zeu decazut, jucatorii urmand sa se lupte cu generalii si armatele acestuia. Povestea incepe dupa 8000 de ani dupa ce oamenii si-au rasturnat si alungat zeul. Cu toate ca trecuse mult timp de atunci, iar zeul a fost practic uitat complet, creaturi ciudate au inceput sa apara pe taram. Nu ne este clar daca este doar o razbunare a locotenentilor acestui zeu sau este chiar zeul care doreste sa-si reia locul.

Gamerii vor avea la dispozitie mai multe clase, precum Rogue, Warrior si Cleric, fiecare cu abilitati proprii si puncte vulnerabile. Sistemul de lupta se bazeaza pe skill-uri si abilitati supranaturale, combinate cu o gama vasta de arme, armuri si upgrade-uri. O mare parte din obiecte pot fi gasite prin explorare, in zonele cele mai ascunse ale jocului.

 

lords_fallen.jpg

 


Lords of the Fallen este un RPG clasic pentru impatimitii acestui gen, fiind dezvoltat cu ajutorul noului motor grafic Fledge Engine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...