Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

quinT

Ziua cand Ronaldo l-a pus la punct pe Mourinho! Replica GENIALA pentru fostul antrenor! Cum i-a raspuns dupa ce a fost atacat:

Recommended Posts

Ziua cand Ronaldo l-a pus la punct pe Mourinho! Replica GENIALA pentru fostul antrenor! Cum i-a raspuns dupa ce a fost atacat:

 

ziua-cand-ronaldo-l-a-pus-la-punct-pe-mo

 

Prima intalnire dintre Mourinho si Real Madrid se lasa cu scantei. Inaintea meciului amical dintre spanioli si Chelsea, Mourinho a declarat ca stie un singur Ronaldo in fotbal si acela e brazilian! 

 

Cristiano Ronaldo a fost rugat sa ii dea replica, dar s-a abtinut. 

 

"Jucam cu Chelsea, nu cu antrenorul, asa ca vrem sa castigam. Sunt lucruri in viata pe care merita comentate. Ce a spus Mourinho nu voi comenta din motive clare. Intotdeauna imi respect antrenorii si incerc sa invat de la ei. In Portugalia se spune sa nu scupi in farfuria din care mananci. Asta e. Prefer sa raman cu lucrurile bune", a declarat Cristiano Ronaldo 

 

Ronaldo a fost intrebat despre un posibil viitor in SUA, dar portughezul a declarat ca pentru moment e fericit in Europa. 

 

 

"Sunt inca prea tanar ca sa vin sa joc in MLS, dar nu inchid usa nimanui. Doar Dumnezeu stie ce imi rezerva viitorul. Pentru moment sunt fericit sa joc in Europa", a mai spus Ronaldo.

 

 

 

Sursa: Sport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Frumoasa declaratia lui Ronaldo, scurt si la obiect cat sa-i inchida gura lui Mourinho

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma asteptam la altceva din partea lui :)), la ceva mai 'acid', mai arogant. Prin declaratia asta a dat dovada de caracter, tot respectu' pentru el.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...