Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Stocurile GTA 5, aproape epuizate

Recommended Posts

576.jpeg

 

Stocurile din Romania ale Grand Theft Auto 5 au fost aproape epuizate, pe piata existand in momentul de fata destul de putine copii ale jocului in magazinele retail. eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a reusit sa vanda intr-un timp record toate jocurile GTA 5 primite de la distribuitor. Conform unui articol din Ziarul Financiar, retailer-ul online va mai primi in stoc GTA 5 la mijlocul lunii octombrie.

La nivel mondial, Grand Theft Auto 5 a batut toate recordurile de vanzari, reusind sa inregistreze incasari de 800 milioane USD in 24 ore de la lansare, peste un miliard de dolari fiind raportati in primele 3 zile de vanzare.

Urmatorul eveniment important din lumea jocurilor va avea loc chiar in aceasta saptamana, FIFA 14 urmand sa fie pus in vanzare vineri, 27 septembrie. Din punctul de vedere al vanzarilor din Romania, lansarea FIFA 14 va reprezenta un eveniment la fel de important, jocul urmand sa fie lansat si pentru PC, PlayStation 2, PSP, Vita, Wii si 3DS. Preturile FIFA 14 sunt de 139 RON, varianta PS2, 189 RON, varianta PC, si 229 RON, variantele pentru PlayStation 3 si Xbox 360. Preturile sunt cele ale variantelor standard, existand si editii de colectie mult mai scumpe.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...