Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Omul MINUNE din Premier League !

Recommended Posts

28upwrb.jpg

Β 

Iata o noua poveste incredibila din Premier League, cel mai spectaculos campionat din lume! Man United a fost invinsa in acest weekend pe propriul teren de un pusti care ar avea nevoie de 5 ani si ju######te sa castige salariul pe care il ia Wayne Rooney intr-o singura saptamana!

Saido Berahino este numele unui jucator necunoscut in urma cu doar cateva zile pentru mai toata lumea. Acum, dupa golul care i-a adus victoria lui West Bromwich Albion pe Old Trafford, povestea pustiului de 20 de ani a devenit cunoscuta si este una cu adevarat surprinzatoare.

Berahino castiga doar 850 de lire pe saptamana in acest moment, fiind unul dintre jucatorii cu cel mai mic salariu din Premier League! Practic, el ia doar 44.200 de lire pe an la WBA, salariu care l-ar plasa printre ultimele locuri si la multe echipe din Liga 1! Contractul lui cu WBA se prelungeste automat in fiecare vara cu pana in 2015, el putand fi transferat cu doar 300.000 de lire.Un calcul simplu arata ca Wayne Rooney, starul lui Manchester United, castiga intr-o zi aproape cat Berahino intr-un an!Β Jucatorul nascut in Burundi ar avea nevoie de 5 ani si 241 de zile pentru a lua banii pe care Rooney ii ia intr-o saptamana - 250.000 de lire!

Pretul foarte mic pe care il are Berahino a atras deja interesul celor de la Arsenal si Everton. Berahino a marcat si in Cupa Ligii contra lui Arsenal. El a ajuns in Anglia la 10 ani si s-a alaturat academiei lui West Brom in 2004.

Β 

Sursa:www.sport.roΒ 

Β 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...