Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

Murat Yakin a recunoscut valoarea jucătorilor lui Schalke: "Prea puternici!"

Recommended Posts

GAX8NlF.jpg

 

După ce în prima rundă a meciurilor din grupele Champions League a furnizat principal surpriză, învingând-o pe Chelsea la Londra cu scorul de 2-1, FC Basel n-a mai repetat marți seară aceeași evoluție.

 

Elvețienii au pierdut cu Schalke pe teren propriu (0-1), unicul gol fiind marcat de Draxler în minutul 54. După meci, antrenorul gazdelor, Murat Yakin, a recunoscut că nemții au fost mai buni.

 

"Am încercat să ne facem jocul, dar adversarii noştri au fost prea puternici astăzi. Am avut probleme de precizie la pasele finale. Jucătorii din atac nu au reuşit să înscrie. Aşteptările înaintea acestui meci erau foarte mari, dar suntem mereu sub presiune, nu asta a fost problema. Am încercat totul, dar nu a fost să fie. În mod normal de fiecare dată reuşim să înscriem un gol, dar astăzi ne-a lipsit elementul surpriză şi lucrurile pur şi simplu nu au mers. Sunt dezamăgit, pentru că a fost un meci echilibrat şi o remiză ar fi fost rezultatul just. Însă în Liga Campionilor eşti pedepsit şi pentur cele mai mici greşeli", a spus Yakin.

 

De cealalt parte, antrenorul formaţiei Schalke 04, Jens Keller, s-a bucurat de succes:

 

"Întreaga echipă a luptat cu mult curaj şi a muncit mult. De aceea până la urmă victoria este meritată. Suntem bucuroşi că am învins, cu o evoluţie foarte bună în faţa unor adversari de calitate. Am avut un plan de joc împotriva FC Basel şi datorită disciplinei jucătorilor mei nu le-am permis adversarilor să aibă ocazii importante", a afirmat Keller.

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...