Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Universum: War Front

Recommended Posts

234.jpeg

 

Universum: War Front este un joc pentru PC dezvoltat de StarworksArt Studio, care va fi o combinatie intre un first-person shooter, real time strategy si MOBA RPG. Proiectul este finantat prin sistemul de crowdfunding Kikcstarter si este inspirat din serii precum Warhammer, Battlefield, Dota si StarWars.

Universum: War Front ne-a impresionat prin complexitate si grafica, gamerii avand posibilitatea sa-si comande trupele in modul RTS prin bird's-eye view, sau sa coboare la nivelul solului pentru a lua parte la un FPS in toata regula. Actiunea se va desfasura pe 5 dimensiuni: pe pamant, in aer, in subteran, sub apa si in spatiul cosmic.
Vom avea parte de infanterie, vehicule de transport, unitati mecanizate si creaturi extraterestre. Fiecare planeta va avea propriul mediu natural, propria fizica si pericole sub forma de dezastre naturale.

 

universum.jpg

 

Scenariul este la fel de captivant, povestea incepand in anul 2050, cand resursele Pamantului au fost fost aproape epuizate. Nevoia de colonizare a dus la formarea aliantei TRA (Terran Republics Aliance) si la proiectul de colonizare UNIVERSUM. Pana ina nul 2075, mare parte a populatiei locuia deja pe planete indepartate, guvernul avand probleme in controlul acestor vaste teritorii. Scindarea a fost inevitabila, rasa umana fiind in acest moment divizata si vulnerabila. Cand o amenintare neasteptata, invazia unei forte extraterestre necunoscute, a facut ravagii prin coloniile umane, corporatiile si separatistii au speculat momentul pentru a diviza si mai mult oamenii in loc ca evenimentul sa duca la unire.
Universum: War Front incepe cand Pamantul este pe cale sa fie distrus, supravietuitorii fiind evacuati prin coloniile apropiate. Este timpul unei noi aventuri, in cadrul unei rase divizate care trebuie sa lupte pentru a reusi sa supravietuiasca.

Jocul este construit cu ajutorul motorului grafic Unity 3D si este asteptat in a doua jumatate a anului 2014.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...