Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Noi vesti despre Alien: Isolation

Recommended Posts

235.jpeg

 

Alien: Isolation este o noua marca inregistrata de Sega, speculatiile despre viitorul joc al celor de la Creative Assembly fiind oarecum indepartate. Chiar daca nu avem niciun anunt oficial, cunoastem ca viitorul joc Aliens o va avea in prim plan pe fiica ofiterei Ellen Ripley. Mai stim ca jocul va fi un shooter si ca va disponibil pentru consolele next gen.

Conform unui articol publicat astazi de Kotaku, Alien: Isolation va avea elemente de stealth si horror, fiind inspirat din jocuri precum Dishonored si Bioshock. Sursele site-ului mai dezvaluie faptul ca Isolation trebuia prezentat la E3 2013, dar evenimentul a fost amanat pentru ca echipa sa ajunga la un produs de calitate.

Se pare ca intreaga poveste va avea loc pe o nava spatiala, unde protagonistii vor avea parte de celebrii ALIENS. Din punctul e vedere al firului epic, Amanda Ripley este fiica personajului interpretat de Sigourney Weaver, despre care s-a mentionat ca a decedat in momentul in care Ellen a fost sub stare de criogenie in spatiu. Prea multe detalii despre Amanda nu avem, subiectul nefiind speculat inca de niciun film sau joc.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...