Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KjaeR

„Santiago Bernabeu” ar putea să se numească „Microsoft Arena”. Perez negociază cu Bill Gates

Recommended Posts

NfTCBTh.jpg

 

Real Madrid ar putea încheia un parteneriat care îi va majora veniturile și marja de profit an de an cu Microsoft, compania multimiliardarului Bill Gates.

 

Potrivit presei spaniole, Gates și Florentino Perez, președintele clubului „galactic” au demarat negocierile pentru ca arena lui Real Madrid, „Santiago Bernabeu”, să poarte nunmele Microsoft Arena, după modelul altor mari stadioane din Europa, Etihad Stadium, Emirates Stadium, Mercedes-Benz Arena sau Allianz Arena. Acordul ar urma să intre în vigoare din 2016, după recondiționarea și majorarea capacității arenei madrilene.

 

Momentan, Microsoft sponsorizează Real Madrid cu un milion de euro anual pentru evenimente caritabile în America de Sud și Caraibe.

 

Totuși, Microsoft nu este singura companie interesată de a-și pune numele pe legendara arenă a lui Real Madrid. Compania aeriană Fly Emirates, sponsor principal al echipei blanco, ar putea „licita” și ea obținerea dreptului de a „boteza” stadionul madrilen.

 

Arsenal și-a vândut „numele” stadionului pentru 150 de milioane de euro pe un deceniu, Manchester City ia 170 de milioane de euro pentru zece ani pentru numele Etihad Stadium acordat propriei arene, Allianz a plătit 88 de milioane de euro pentru 15 ani. Chiar și Barcelona a botezat arena Camp Nou, deși nu în mod oficial. Pe fațada stadionului din Barcelona apare numele Qatar Airways, parte a acordului de 96 de milioane de euro semnat de Sandro Rosell cu compania aeriană vara trecută.

 

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...