Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] LEGO Minifigures Online

Recommended Posts

258.jpeg

 

LEGO Minifigures Online este un nou joc gratuit anuntat de Funcom si LEGO Group, care va fi lansat pentru PC, iOS si Android. Jocul va fi un open-world MMOG, gamerii avand la dispozitie locatii fantastice de explorat, precum Pirate World, Space World si Medieval World. Jucatorii nu vor putea sa creeze propriile minifigurine, dar vor avea la dispozitie peste 100 de personaje unice care vor putea fi colectate. Printre aceste figurine, amintim Ice Skater, Chicken Suit Guy, Roller Derby Girl si Alien Avenger.

Construirea de masinarii si gadget-uri va reprezenta atractia principala a jocului, gamerii avand posibilitatea sa utilizeze obiectele si spatiul din jur in propriul avantaj. De exemplu, o turela inamica va putea fi distrusa si reconstruita pentru a lucra in propriul interes. Fiecare minifigurina va avea propriile abilitati secrete, asa ca DJ-ul va pleca la lupta cu sunete care sa ameteasca adversarii, iar instalatorul Lego va avea la indemana temuta si necrutatoarea pompa pentru desfundat wc-uri.

Fiind un joc online, jucatorii vor avea posibilitatea sa se uneasca pentru a juca impreuna sau sa participe la competitii player vs. player, in care vor avea ocazia sa creeze turnuri, turele si capcane pentru a infrange adversarii.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...