Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] World of Warcraft: Warlords of Draenor

Recommended Posts

80.jpeg

 

Warlords of Draenor este al 5-lea expansion pack anuntat pentru jocul World of Warcraft, titlul fiind anuntat in cadrul BlizzCon 2013. Warlords of Draenor este plasat dupa evenimentele din Mists of Pandaria, urmand sa aiba loc intr-o noua lume, numita Draenor. Aceasta este casa straveche a orcilor, inainte de distrugerea sa si crearea Outland. Personaje stravechi, precum Grommash Hellscream, Ner zhul si Blackhand se vor intoarce si in acest expansion.

Mists of Pandaria se termina prin detronarea si incarcerarea lui Grommash Hellscream. Acesta reuseste sa scape si se intoarce in trecut, inainte de distrugerea taramului Draenor. Grommash reuseste sa stranga toate clanurile sub numele de Iron Horde si creaza o istorie paralela in care sunt utilizate tehnologii din viitor.

Pe langa o noua harta si un nou scenariu, Warlords of Draenor ne va da posibilitatea sa ajungem la level 100 cu personajele World of Warcraft. Cu un singur personaj, putem sa incepem noul expansion de la level 90, pentru a intra direct in lupta pentru Draenor. Noua harta cuprinde 7 zone de explorat si o zona PvP.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...