Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Granado Espada Europe

Recommended Posts

268.jpeg

 

Granado Espada este un MMORPG dezvoltat de IMC Games Co.,Ltd. si lansat in Coreea se Sud in urma cu cativa ani. Chiar daca grafica jocului este inspirata din epoca baroca a Europei, pana acum titlul a putut fi jucat fara intreruperi doar prin Asia. EuroGamez GmbH este detinatorul actual al licentei, jocul urmand sa fie numit pe batranul continent Granado Espada Europe. Spre deosebire de vechile versiuni incercate pe la noi, va include toate update-urile si toate functiile fratelui sau din Coreea de Sud.
Granado Espada se desfasoara pe un continent imaginar din timpul marilor exploratori. Acest taram este impartit in regiuni tematice, precum paduri, jungle tropicale, campii si zone desertice. Din cauza unui razboi in Lumea Veche, actuala colonie a fost lasata sa se descurce de una singura. Continentul s-a impartit in doua tabere, roialistii fiind adeptii protectoratului asigurat de imperiu, republicanii fiind pentru declararea independentei.

Jucatorii isi vor incepe aventura ca simpli colonisti proaspat sositi din lumea veche. Explorarea continentului si quest-urile vor sta la baza jocului, pe langa clasicele clanuri, dueluri PvP, imbunatatirea skill-urilor si atingerea unor noi level-uri. Fata de majoritatea MMORPG-urilor, Granado Espada da ocazia jucatorilor sa controleze mai multe personaje.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...