Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Reghe, fără trei titulari din retur? Steaua e aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor: "Sunt două echipe mari de tot"

Recommended Posts

gardos.jpg?width=815

 

Astra şi Steaua au încheiat la egalitate cel de-al doilea meci disputat în această săptămână, scor 1-1, şi se pregătesc pentru un retur extrem de disputat în lupta pentru titlu.

Pentru retur, Steaua s-ar putea confrunta cu câteva probleme importante, mai ales dacă vor pleca trei jucători de bază. Tătăruşanu şi Bourceanu nu şi-au prelungit contractele scadente în vară, iar din ianuarie vor putea semna cu orice echipă. Dacă nu vor dori să-i piardă gratis, atunci steliştii ar trebui să ia în considerare ofertele avantajoase care ar putea veni în această pauză competiţională.

Dumitru Dragomir anunţă că Steaua s-ar putea despărţi şi de Florin Gardoş, care are oferte importante din Germania şi Anglia şi pentru care s-ar putea obţine o sumă mai mare decât în cazul transferul lui Vlad Chiricheş la Tottenham, pentru care englezii au plătit 9,5 milioane de euro.

"De un jucător sunt sigur că va pleca de la Steaua, poate chiar din această iarnă. E vorba de Florin Gardoş. Va pleca pe bani mulţi. Mult mai mulţi decât au fost obţinuţi pe Chiricheş. Ştiu eu o discuţie cu un impresar mare, străin. Sunt două echipe mari interesate. Mari de tot. Una e din Germania, iar cealaltă din Anglia", a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

 

Sursa: ProSport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...