Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Sânmărtean refuză transferul la Steaua: "E neinteresant să mergi la o echipă care îţi oferă un salariu sub ce ai acum"

Recommended Posts


2832309-publimedia-dan-duta.jpg?width=81

 

Steaua a fost interesată în mai multe rânduri de transferul lui Luvian Sânmărtean, un jucător care este pe placul lui Gigi Becali.

Singura problemă în cazul mutării a fost salariul oferit de Steaua, care de fiecare dată a fost mai mic decât cel pe care îl avea la FC Vaslui.

Mijlocaşul Vasluiului nu este atras de mirajul Ligii Campionilor, acesta dorind ca pe final de carieră să aibă o linişte din punct de vedere material, precizând că nu va accepta niciodată o ofertă a Stelei sub salariul pe care îl are în Moldova.

"În fiecare an e aceeaşi poveste. Ca de fiecare dată, a rămas doar la stadiul de interes. Ţinând cont de vârstă, tot ce contează e siguranţa şi liniştea de după fotbal. Să mergi la o echipă care îţi oferă salariul sub ce ai acum, e neinteresant la vârsta mea. Eu în Champions League am jucat, ştiu ce înseamnă, liniştea financiară a echipei e tot ce primează.

Dacă eşti mai tinerel, te poate fura orice magie de felul ăsta, dar pentru mine e importantă liniştea financiară. De aceea am şi rămas la Vaslui, pentru că aici mi s-a oferit ceea ce aveam eu nevoie. Eu mi-aş dori o continuare, dar numai clubul poate decide dacă îmi prelungeşte contractul", a spus Sânmărtean la Dolce Sport.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

La ce sa-l ia si pe asta la Steaua? E un mingicar basinos care joaca doar cand are chef. Asta nu rezista in pregatire cu Reghecampf la cat e el de lenes. Mai vrea si bardai salariul. Scapa de Adi Cristea si-l ia pe fratiso dar ala familistul?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca l-ar aduce pe sanmartean, ar bloca 2 jucatori (Stanciu si Iancu) poate si Chipciu care joaca in spatele atacantului de careu Kapetanos / Piovaccari. Nu vad acest transfer a fi o solutie pentru Steaua, nu mai vorbesc de salariu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...