Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Makaveli

Se face? Steaua pregăteşte lovitura iernii. Revine pe 'pista' Eric

Recommended Posts

eric-steaua-pandurii.jpg?width=815

 

"Vom aduce doi jucători de valoare. Unul este dorit de patron, altul este propus de noi" este gândul cu care au intrat în iarnă oficialii Stelei. ProSport a dezvăluit că roş-albaştrii au intrat în negocieri cu Keşeru, care a acceptat oferta din Ghencea. Mai mult de atât, Steaua se interesează de Wellington de la Chiajna, dar poate reveni şi pe pista Sânmărtean. Surpriza vine însă dinspre Pandurii, acolo unde Steaua şi-ar putea găsi "creierul" de la mijlocul terenului.

ProTV anunţă că Eric revine în atenţia Stelei. Brazilianul care aşteaptă cetăţenia română mai are contract cu Pandurii timp de doi ani şi jumătate, dar Steaua poate profita de relaţiile excelente pe care le are cu gorjenii: Pintilii, Chiricheş, Gabi Matei, Stanca sau Martinovic sunt câţiva dintre jucătorii ajunşi în Ghencea de la Târgu Jiu.

"Am făcut tranzacţii bune cu Steaua, am primit şi bani în avans. Noi am vrea ca Eric să rămână până la final la Pandurii", a declarat Eugen Pârvulescu pentru ProTV.


1,2 milioane de euro este cota lui Eric pe transfermarkt

11 goluri în 19 meciuri are Eric la Pandurii

Mihai Costea, Doru Bratu, Gabi Matei, Adrian Cristea, Cornel Râpă, Nikolic şi Mihai Răduţ sunt cei şapte jucători de care Steaua se poate despărţi în această iarnă.

Kapetanos şi-a anunţat revenirea în Grecia, din vară, iar Piovaccari va reveni mai mult ca sigur la Sampdoria, la finalul sezonului.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

E grasun Eric... Cu parere de rau dar nu e pe stilul Stelei. E greoi, nu face faza defensiva. El sta acolo la 40 de metri de poarta adversa la pomana. N-o sa joace niciodata in fata lui Iancu sau a lui Stanciu. Ei sunt jucatori cu viteza, vin si iau minge, se intorc in viteza cu fata la poarta. Sa nu mai zic ca ajuta cu pressing mult, fata de Eric care nu stiu daca are 3 recuperari pe an.

 

Wellington ala mi se pare un megaratangiu :)) Iar Keseru ok, dar nu mi se pare un marcator. Dar el e mai degraba pe stilul Stelei.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...