Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Styx: Master of Shadows

Recommended Posts

123.jpeg

 

Styx: Master of Shadows este un nou joc pentru PC anuntat de Cyanide Studio, titlul urmand sa fie lansat in anul 2014. Jocul este descris de dezvoltatori ca un infiltration game cu elemente de RPG, avand in rolul principal un goblin numit Styx.

Acesta are peste 200 de ani si este un maestru al deghizarii si al tehnicilor de lupta stealth. Scopul jocului este de a patrunde in Turnul Akenash, unde oamenii si elfii au ascuns esenta unei pietre pretioase, numita amber (chihlimbar). De-a lungul aventurii, vom avea de indeplinit o serie de misiuni si obiective, precum eliminarea anumitori inamici sau furtul de artefacte pretioase. Nivelurile sunt deschise, ceea ce inseamna ca obiectivele vor putea fi indeplinite in mai multe moduri, in functie de strategiile alese de jucatori.

 

styx.jpg

 

Pe langa oameni si elfi, creaturi ciudate si orci rezultati din diferite experimente vor sta in calea atingerii scopului final. Garzile si soldatii se vor adapta la modul de joc al gamerilor, ceea ce inseamna ca fiecare adversar trebuie studiat din umbra inainte de a fi eliminat.
Fiind un RPG, personajul principal va dobandi noi abilitati odata cu acumularea de experienta, dar si arme speciale care vor fi deblocate de-a lungul jocului.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...