Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Adrian Mititelu a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală

Recommended Posts

Adrian Mititelu, patronul FC Universitatea Craiova, a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală, într-un dosar care se referă la perioada 2007-2010. Mititelu spune că e vinovat, dar nu crede că va fi condamnat la închisoare.

 

Conforma Gazeta de Sud, Mititelu e acuzat de un prejudiciu de aproape 3 milioane de lei prin neplata impozitelor și altor taxe datorate statului. Un colaborator apropiat al lui Mititelu, Sorin Joavină, administrator al SC FC U Craiova, a fost și el trimis în judecată.

 

Primul termen al acestui dosar a fost stabilit pentru 14 martie și Adrian Mititelu riscă închisoare de la un an la trei ani. Contatcat de Radio GSP, acesta a declarat: "Acuzaţia e întemeiată. O să pledez vinovat. E vorba de impozitele pentru fotbalişti pe care nu le-am putut plăti din cauza dezafilierii. E vorba de 3 milioane din cele 17 datorii la fisc. Datoriile sînt din 2011, dacă nu eram dezafiliat plăteam atunci şi nu era nici o problemă. Nu o să mă duc la puşcărie. E prima mea abatere. Sper să iau doar o amendă. Am motivaţie: dezafilierea."

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...