Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Gloria Victis

Recommended Posts

288.jpeg

 

Gloria Victis este un MMORPG dezvoltat de Black Eye Games, care va intra in viitorul apropiat in faza closed beta. Dezvoltatorii au afirmat de la inceput ca se straduisesc sa realizeze un joc mai putin axat pe partea fantastica, ci mai degraba un MMOG bazat pe o realitate paralela a secolelor X-XV.

Gloria Victis va pune la incercare skill-urile dobandite de jucatori, care vor fi nevoiti sa atace intr-un anumit unghi si de la o anumita distanta, spre deosebire de mare parte a jocurilor asemanatore in care se fixeaza tinta si se asteapta rezultatul.

Vor exista mai multe natiuni, fiecare cu o religie, cu propriile valori si cu un anumit mod de viata, acestea urmand sa intre si sa iasa din conflict in functie de climatul politic la un anumit moment. Armele vor fi variate, nefiind impusa o standardizare, gamerii avand de ales dintr-o gama destul de variata de arme specifice acelor vremuri. Gloria Victis va mai beneficia de un sistem complex de manufacturare (crafting) si de o vreme dinamica ce va putea schimba dinamica jocului.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...