Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Angelina Jolie, din nou pe masa de operație

Recommended Posts

315260l-640x400-b-735ddc52.jpg

 

După dubla mastectomie suferită în primăvara anului trecut, actrița a anunțat o nouă intervenție preventivă

 

În ciuda problemelor de sănătate – actrița a fost supusă, preventiv, unei duble mastectomii în primăvara anului trecut – și a remarcilor presei referitoare la scăderea drastică în greutate, Angelina Jolie a strălucit pe covorul roșu al Oscarurilor… Actrița de 38 de ani a dezvăluit însă recent că, pentru a reduce la minim probabilitatea de a face cancer la sân  (asemenea mamei, mătușii, dar și bunicii și străbunicii sale), trebuie să se mai supună unei intervenții chirurgicale.

,,Mai am o operație de făcut”, a declarat Jolie celor de la EntertainmentWeekly.com. ,,Voi fi consiliată de toți acești oameni minunați pe care i-am contactat, pentru a trece la nivelul următor”, a mai spus ea.

Actrița a vorbit în luna mai a anului trecut despre operația la sâni pe care a trebuit să o facă și se felicită pentru inițiativă. Publicul i-a fost de atunci alături, cu o mulțime de mesaje de încurajare. ,,Am fost foarte, foarte mișcată de bunătatea și sprijinul primit din partea atâtor oameni care mă îndrăgesc”, a spus Jolie.

,,Am vorbit despre afecțiunea mea pentru că am vrut să ajut și să stabilesc o punte de comunicare și cu alte femei și familii care au trecut prin același lucru. Eu am avut norocul să am alături doctori foarte buni și mă consider, de asemenea, foarte norocoasă pentru că am avut parte de o recuperare bună și un proiect precum Unbroken [noul său efort regizoral] spre care mi-am concentrat toată atenția, astfel că m-am dorit să îmi revin cât mai repede și să apuc de lucru”, a mai spus Jolie.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...