Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Albion Online

Recommended Posts

293.jpeg

 

Albion Online este un nou joc gratuit dezvoltat de Sandbox Interactive, care va intra in faza closed alpha pe data de 24 martie. Jocul este un MMORPG cross-platform, ceea ce inseamna ca Albion Online va putea fi jucat de pe platformele Windows, iOS si Android.

Nu vor exista limitari in ceea ce priveste clasele, personajele urmand sa se diferentieze prin echipamentul si armele purtate, mai putin prin niste clase stricte. Abilitatile sunt oglindite prin echipament, ceea ce va da nastere la mii de combinatii posibile.

Teritoriul jocului este divizat in peste 800 de zone, fiecare putand sa adaposteasca satele a 3-5 jucatori. Cucerirea fiecarui teritoriu va oferi acces si la resursele disponibile, precum si la cladirile existente, daca nu au fost distruse in timpul atacului. Cladirile si echipamentele vor fi realizate de catre gameri, dezvoltatorii afirmand ca nu vor vinde produse in-game. De asemenea, vor exista situatii in care gamerii vor fi deposedati de catre adversari de toate obiectele din inventar.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...