Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Captain America 3 şi Batman vs. Superman se bat pe data de lansare

Recommended Posts

100130l-640x400-b-b4339bab.jpg
În 2016, două dintre anticipatele producţii ale Marvel şi Warner Bros. împart aceeaşi dată de lansare
 

Studiourile Warner Bros. au anunţat încă de la începutul anului că data de lansare a lui Batman vs. Superman a fost mutată pe 6 mai 2016. Acelaşi weekend a fost preferat însă şi de cei de la Marvel pentru una din producţiile viitoare din orarul lor de lucru, pelicula în cauză fiind, potrivit informaţiilor obţinute de către TheHollywoodReporter.com, cea de-a treia parte a lui Captain America.

Momentan, niciuna dintre cele două companii nu şi-a exprimat intenţia de a modifica data de lansare a filmului promovat. Preşedintele Marvel, Kevin Feige, a declarat recent că Marvel va păstra cu siguranţă data de 6 mai 2016 şi că nu se teme de ,,o confruntare” cu rivalii săi…

Batman vs. Superman îi are în distribuţie pe Henry Cavill (Clark Kent), Ben Affleck (Bruce Wayne) şi Jesse Eisenberg (Lex Luthor). Chris Evans a confirmat recent că, potrivit contractului încheiat cu Marvel, va îmbrăca costumul lui Captain America şi în viitoarele filme ale studioului. Cea de-a doua parte a seriei, Captain America: The Winter Soldier, se lansează în cinematografele noastre pe 4 aprilie.

 

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...