Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

the_night

VIDEO CR7, singurul din istoria lui Real cu peste 40 de goluri în 4 sezoane la rând

Recommended Posts

VIDEO CR7, singurul din istoria lui Real cu peste 40 de goluri în 4 sezoane la rând  

 

hsub5y.jpg

 

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în minutul 21 al meciuluiReal Madrid-Schalke, iar în minutul 73 a readus-o pe Real în avantaj (2-1), cu un șut din marginea careului. A fost golul cu numărul 13 al portughezului în această ediție a competiției, în șapte partide, depășindu-și cel mai bun sezon din acest punct de vedere, 2012-2013, când a înscris 12 goluri. Recordul unui singur sezon e deținut de Messi (14).

 

În ultimele 26 de meciuri în UCL, starul lusitan a marcat 34 de goluri. Din ultimele sale 14 partide, a înscris în 13 (cu excepția meciului cu Borussia Dortmund, de pe Bernabeu, sezonul precedent). CR7 a înscris în ultimele șapte meciuri consecutive în UEFA Champions League, doar Ruud Van Nistelrooy mai reușind asta (nouă meciuri consecutive în sezonul 2002-2003).

 

Cu „dubla” marcată în meciul cu Schalke, Cristiano a ajuns la 41 de goluri înscrise pentru Real Madrid în acest sezon, fiind la al patrulea sezon consecutiv în care atinge această bornă. Doar el și Lionel Messi au reușit - în istoria fotbalului spaniol - patru sezoane consecutive cu peste 40 de goluri marcate pentru echipele de club. În istoria de 112 ani a lui Real Madrid, Ronaldo este singurul care a reușit asta. Di Stefano (56-57), Puskas (59-60) și Hugo Sanchez (86-87) au reșit să înscrie în câte un singur sezon 40 de goluri.

 

Mai mult, în acest sezon, Ronaldo a înscris 51 de goluri pentru echipa națională și echipa de club, fiind - de asemenea - al patrulea sezon la rând când reușește peste 50 de goluri.

 

Lusitanul l-a egalat, în urma „dublei” cu Schalke, pe Ferenc Puskas, cu 242 de goluri pentru Real Madrid. Împreună, cei doi împart poziția a 4-a în topul marcatorilor all-time ai clubului „galactic”

 

Vezi mai jos golul lui Cristiano Ronaldo:

https://www.youtube.com/watch?v=vo1mSPzDSYk

 

Sursa: Digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...