Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Sequel-ul lui Pacific Rim, încă posibil

Recommended Posts

423361l-640x400-b-062bb137.jpg

 

Președintele Legendary Pictures va discuta cu Guillermo del Toro posibilitatea realizării unei continuări

 

Fanii lui Pacific Rim au așteptat cu nerăbdare anunțul celor de la Legendary Pictures legat de continuarea producției SF, însă după lansarea de anul trecut a filmului, nu s-a mai auzit nimic în legătură cu acest subiect. Iată însă că președintele studiourilor, Thomas Tull, a dezvăluit într-un interviu recent preluat de Collider.com, că interesul de a realiza un sequel încă există.

,,Ne place să colaborăm cu Guillermo și, sincer, filmul în cauză a făcut mai mulți bani decât X-Men, decât Batman BeginsSuperman Returns,The Fast and the Furious, ori Star Trek. Așa că s-a descurcat bine pentru o producție originală”, a ținut să spună Tull.

,,A făcut aproape 400 de milioane de dolari global, iar încasările domestice și colaterale au mers și ele bine, astfel încât se pare că fanii chiar au îndrăgit acea lume. Vom discuta cu Guillermo despre o continuare și, atâta vreme cât vom considera că există autenticitate în scenariul propus și că povestea are ceva de transmis, vom fi deschiși ideii unei continuări”, a mai asigurat acesta.

 

Sursa: eGaming.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta da veste.Mi-a plăcut la nebunie prima parte.Este unul dintre filmele care l-aș viziona de fiecare dată când am timp.Merită cu siguranță și o a doua parte.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...