Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Rakku

Bayern - United 3-1. Englezii au condus, bavarezii au revenit în 17 minute și sunt în semifinalele UCL!

Recommended Posts

245110_245110_robben_bucurie.jpg

 

Englezii lui David Moyes au fost în avantaj doar 73 de secunde pentru că Bayern a revenit rapid prin Mandzukic, după care a declanșat tăvălugul spre poarta lui De Gea. Muller și Robben au desăvârșit spectacolul bavarez.

Manchester United a venit pe ”Fussball Arena” decisă să tranșeze calificarea în semifinalele UEFA Champions League în favoarea sa. Elevii lui David Moyes nu s-au temut de remiza din tur, scor 1-1 (DETALII AICI și VIDEO), dar nici de forța celor de la Bayern, campioni deja din nou în Bundesliga.

Și au dat semnale clare în acest sens. Englezii au trimis prima dată mingea în poarta lui Neuer în prima repriză, prin Valencia, dar mijlocașul ecuadorian se afla în ofsaid. Fanii celor de la United au mai trăit o fază la intensitate maximă. Era minutul 28, când aceștia au crezut că se va dicta penalty la hențul din careu al lui Boateng, după centrarea lui Evra, numai că jucătorul lui Manchester se afla în ofsaid.

Până la urmă, englezii au deschis scorul prin Evra. Fundașul stânga a prins un șut fenomenal de la 17 metri și mingea s-a dus direct sub transversală, aproape de vinclu, după care a intrat în poartă.

Bucuria ”diavolilor” a fost foarte mare și de durată. În timp ce oaspeții savurau reușita, care are șanse să se lupte pentru cel mai frumos gol al actualei ediții din UCL, nemții au repus hotărâți mingea în joc și după fix 73 de secunde au reintrat în meci, grație lui Mandzukic.

Jucătorii celor de la United au resimțit din plin acest gol, dar au mai sperat la prezența în semifinale timp de opt minute, pentru că Thomas Muller a marcat pentru 2-1 în minutul 67 și totul s-a terminat.

Din acel moment, pe teren s-a mai aflat doar garnitura lui Guardiola, care a făcut o demonstrație de echipă mare. Iar faza de la golul al treilea marcat de Bayern spune totul despre diferența de valoare, de mentalitate și de formă dintre cele două formații.

Bayern s-a impus cu 3-1 și vineri, 11 aprilie, de la ora 13:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, va afla adversara din semifinale.

Bayern - Manchester United 3-1
Au marcat: Mandzukic 59, Muller 67, Robben 76 / Evra 57 

Bayern: Neuer - Lahm, Dante, Boateng, Alaba - Kroos, Robben, Gotze (Rafinha 65), Muller (Pizarro 84), Ribery - Mandzukic
Antrenor: Pep Guardiola

Manchester: De Gea - Jones, Smalling, Vidic, Evra - Fletcher (Hernandez 74), Carrick - Valencia, Kagawa, Rooney - Welbeck (Januzaj 81)
Antrenor: David Moyes

 

Sursa: digisport.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revenire de senzatie din partea lui Bayern ! In 17min sa dai 3goluri .. e ceva

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...