Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Astra câștigă Cupa la loviturile de departajare împotriva Stelei și este la primul trofeu din istorie

Recommended Posts

Cupa%2BRom%25C3%2583%25C2%25A2niei%253A%

 

Astra a cucerit primul trofeu din istorie după ce a câştigat la lovituri de departajare în faţa Stelei!

 

Singurul moment important al primei reprize le-a aparţinut giurgiuvenilor, la un corner care i-a surprins pe stelişti, executat de Budescu şi continuat de Yoda.

 

În minutul 53, Lucian Sânmărtean a văzut cartonaș roşu direct pentru un tackling ce a lăsat urme adânci pe tibia lui Budescu. Francezul Yoda s-a distrat cu defensiva roş-albaştrilor, dar Tătăruşanu şi-a salvat echipa. Portarul Stelei a fost la post şi la faza următoare, în faţa lui Budescu.

 

Cu un sfert de oră înainte de final, a fost nevoie de o nouă paradă a lui Tătăruşanu, la şutul lui Alibec. Trasorul lui Keşeru l-a lăsat fără replică pe Silviu Lung, dar a ocolit poarta, iar scorul a rămas 0-0 după 90 de minute.

 

În prelungiri, Keşeru a fost periculos, însă replica a venit imediat din partea lui Cristescu. În minutul 97, a fost restabilită egalitatea numerică după ce Alibec a văzut şi el cartonaşul roşu în urma unui contact cu Varela.

 

Piovaccari s-a aflat în faţa golului dar Lung a fost iar la post. La loviturile de departajare, au ratat pe rând Varela, Cristescu şi Pintilii. Yazalde a marcat golul decisiv care a adus Cupa la Giurgiu.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

O victorie meritata a Astrei,Steaua a jucat si ceva timp in 10oameni .. probabil daca nu castiga Astra,Niculae nu mai baga niciun ban la aceasta echipa :))

Share this post


Link to post
Share on other sites

A castigat echipa cu suporteri din carton ... E cam rusinos pentru Steaua sa te prezinti cum au facut-o .. 2 ocazii in tot meciul in rest Astra a dominat ( parerea mea ).La penalty .. nu mai zic.

 

Asta e , a castigat echipa cu suporteri care sunt angajati de patron ... in fotbal totul e posibil :-j.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...