Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Cagiva

VIDEO Spectacol cu petarde, torțe și fumigene la a 75-a aniversare a Giuleștiului. Mini-trofee pentru jucători

Recommended Posts

În aşteptarea judecăţii de la TAS, crucială pentru primirea licenţei de Liga 1, rapidiștii au celebrat împlinirea a 75 de ani de la inaugurarea stadionului "Giuleşti - Valentin Stănescu" (DETALII AICI).

La finalul ultimului antrenament dinaintea meciului cu CSMS Iași - cel din urmă jucat de rapidiști pe teren propriu în acest sezon - jucătorii, împreună cu antrenorul Viorel Moldovan, au fost premiați de fani și au aprins torţe, împreună cu suporterii urcați pe gardul Peluzei Nord a arenei de lângă șine.

"75 de ani – Giuleștiul, un simbol etern" este mesajul inscripționat pe plachetele de pe baza trofeelor aurite pe care jucătorii le-au primit din partea suporterilor.

2m7c5lw.jpg

 

Feroviarii aşteaptă şi vizita liderului la zi din play-off, CSMS Iaşi. Pentru a obţinere matematic promovarea, au nevoie să obţină un punct în disputa cu moldovenii.

Cu o victorie, i-ar depăși pe elevii lui Marius Lăcătuș și ar putea încheia campionatul chiar pe primul loc, în funcție și de rezultatele din ultima etapă a play-off-ului, când giuleștenii se deplasează pe terenul Unirii Slobozia.

"Asta înseamnă Rapidul. Fanii au venit să le mulțumească jucătorilor pentru modul cum s-au prezentat în acest sezon. Cred că ceea ce fac ei spune tot despre ce înseamnă Rapidul.

Au considerat că e un eveniment important. Au vrut și să încurajeze băieții pentru meciul cu Iași Dacă reușim o victorie sau măcar un punct, atunci Rapid e promovat matematic.", a spus Nicolae Manea, pentru Digi Sport.

Camerele Digi Sport au surprins și un comentariu spus pe un glumeț de antrenorul Moldovan, la adresa celor câteva sute de fani: "Așa, băieți, dați-vă în petec, astăzi".

"Să nu ne suspende terenul", a spus, tot în glumă, atacantul Andrei Ciolacu, urmat de răspunsul tehnicianului: "Astăzi nu ne suspendă, mâine! Și-așa ne-au suspendat destul".

206ylxw.jpg

 

VIDEO#http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+2/VIDEO+Spectacol+cu+torte+fumigene+si+petarde+in+Giulesti

SUrsa Digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...