Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

"S-a facut!" Barcelona face transferul verii dupa Cupa Mondiala! Cum ajunge Suarez pe Camp Nou:

Recommended Posts

2evpv2e.jpg

 

Ziarul catalan Mundo Deportivo a dedicat azi 5 pagini transferului lui Luis Suarez de la Liverpool la Barcelona!

Chiar daca Suarez e implicat in lupta pentru calificarea tarii sale in optimile Cupei Mondiale in aceste zile, catalanii sunt convinsi ca atacantul care tocmai a marcat doua goluri si a trimis Anglia acasa va merge pe Camp Nou in aceasta vara. 

"Suarez a lasat mereu usa deschisa pentru Barcelona. El si familia sa vor sa se mute in Spania!", scrie Mundo Deportivo azi. Mai mult, Suarez are deja o legatura cu Barca, orasul in care s-a nascut fiica sa. "Suarez adora orasul asta", scrie Mundo. 

Suarez, aflat in scaun cu rotile in urma cu o luna, a marcat doua goluri contra Angliei, iar la finalul partidei a izbucnit in lacrimi. A fost razbunarea sa numeroasele critici din tabloidele britanice, Suarez fiind implicat in mai multe scandaluri care i-au adus mai multe etape de suspendare. "Britanicii n-au avut mila cu el, acum va pleca!", scrie Mundo Deportivo. Suarez a fost suspendat pentru rasism dupa un incident cu Evra de la Manchester United si pentru ca l-a muscat pe Ivanovic de la Chelsea. In plus, Suarez e criticat des pentru simularile sale din careul advers. 

Mundo Deportivo mai scrie ca Suarez a decis sa plece de la Liverpool dupa egalul cu Crystal Palace din finalul sezonului recent incheiat, scor 3-3, care a consemnat ratarea titlului pentru cormorani. 

Suarez o costa 85 de milioane de euro pe Barcelona. 

Sursa : www.sport.ro

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...