Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Totul despre Inhumans, următorii supereroi Marvel după Gardienii galaxiei

Recommended Posts

Black Bolt, Medusa, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal, Maximus cel Nebun, şi Lockjaw au fost gândiţi ca o armată, dar ei şi-au impus propria voinţă, şi-au ales singuri soarta


 


201331l-640x400-b-2f26d15e.png


 


Succesul rapid al Gardienilor Galaxiei a încurajat Studiourile Marvel să meargă în colţuri şi mai îndepărtate ale universului benzilor desenate, unele pe care încă nu le-a explorat. Conform surselor publicaţiei Collider, compania a trecut la etapa următoare, cu un film inspirat de seria Inhumans. Bineînţeles, primele informaţii despre dorinţa aducerii Non-umanilor la viaţă apăreau încă din anul 2011, când Thor devenea foarte pop.ular.


 


Scenaristul Marvel care a scris deja primele drafturi pentru un film Inhumans este Joe Robert Cole, iar Marvel caută acum regizorii. Vin Diesel îl va juca, cel mai probabil, pe Black Bolt, dacă e să luăm în considerare un mesaj de-al actorului de pe Twitter - o alegere potrivită, ţinând cont că vocea lui este deja asociată cu cea a unui alt personaj Marvel nu prea vorbăreţ, Groot, iar Bolt, liderul noului grup, este un taciturn.


 


Scenariul ar putea fi asemănător cu cel din Thor, sunt de părere cei de la publicaţia Empireonline. Ca punct de plecare al filmului ar putea fi că Inhumans sunt plasaţi undeva în vârful Munţilor Himalaya, iar oamenii şi Inhumans ajung - până la urmă - să se reunească...


 


Seria de personaje The Inhumans a apărut pentru prima oară în benzile desenate Fantastic Four din 1965. Originea lor este plasată în momentul în care Kree, un extraterestru (din rasa lui Ronan Acuzatorul din Gardienii Galaxiei), a descoperit că viaţa de pe Pâmânt are potenţial genetic odată investită în fiinţele extraterestre - aşadar Kree va începe să experimenteze amestecând ADN-ul Fiinţelor Eterne cu cel al primitivilor, pe atunci, oameni de Cro-Magnon.


Ceea ce a rezultat a fost o echipă de personaje: Black Bolt, Medusa, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal, Maximus cel Nebun, şi Lockjaw - un soi de buldog. Chiar dacă toţi au fost gândiţi ca o armată, ei şi-au impus propria voinţă, şi-au ales singuri soarta. Iată o prezentare a echipei Inhumans, conform site-ului oficial Marvel.


 


1. Black Bolt (Fulgerul negru). Adevăratul său nume este Blackagar Boltagon. El a fost regele Inhuman de ceva timp, şi este înzestrat cu o voce care ea însăşi poate distruge planete cu strigătul cvasi-sonic. În consecinţă, Bolt a descoperit o cale de a comunica telepatic cu soţia sa, lăsând-o pe ea să vorbească. Interiorizându-şi forţa vocii, îşi poate creşte puterile, fiind capabil de a zbura-sau de a lovi foarte tare.


 


2. Medusa. O verişoară îndepărtată a lui Black Bolt şi soţia lui, are un păr foarte lung şi rezistent, controlat psihologic, pe care îl poate folosi în moduri neaşteptate: ca să lovească asemenea unui bici, sau ca să deschidă uşi încuiate.


 


3. Maximus cel Nebun Oaia neagră a familiei regale, fratele lui Black Bolt are o personalitate mai degrabă instabilă, dar are la rândul său puteri ieşite din comun de control mental, un intelect la nivelul unui geniu şi o sete de putere care îl face să îşi dorească tronul. Maximus este un fel de Loki din seria Thor.


 


4. Crystal. Ea poate manevra forţele celor patru elemente primare: pământ, aer, foc şi apă, apărând şi în Fantastic Four şi în the Avengers.


 


5.Gorgon. Un fel de Mr. Tumnus din Narnia, Gorgon a căpătat nu numai superputeri, ci şi copite la picioare cu care, uneori, striveşte adversarii de pământ.


 


6. Triton. O fiinţă care în mod normal nu poate trăi în afara apei, fiind adaptat întunericului şi presiunii din adâncuri, are totuşi un aparat de respirat pentru traiul zilnic la suprafaţă, însă chiar şi aşa dă senzaţia respingătoare a unei fiinţe marine reci.


 


7. Karnak. Un practicant desăvârşit de arte marţiale, Karnak este mai puternic decât orice om, aşa că nu e de glumit cu el, mai ales că are o putere supranaturală de a descoperi punctele slabe ale celorlalţi.


 


8. Lockjaw. Un buldog mare, cu fălci puternice, e capabil să muşte inclusiv materii anorganice, lucru util atunci când eşti cu el şi te atacă roboţii răi. De asemenea, Lockjaw se poate teleporta.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...