Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marci

Astra - Lyon 0-1. Calificare istorică în grupele UEFA Europa League pentru giurgiuvenii lui Daniel Isăilă

Recommended Posts

Astra a fost învinsă cu 1-0 la Giurgiu, de Lyon, în returul play-off-ului Europa League, dar echipa lui Daniel Isăilă a obţinut o calificare istorică în grupele competiţiei datorită celor două goluri marcate în victoria din deplasare.

 

Partida de la Giurgiu a început cu emoţii pentru gazde. Lacazette a pătruns în careu şi a tras la colţul scurt, dar Silviu Lung a avut un reflex excelent şi a respins pericolul. Elevii lui Daniel Isăilă au rezistat doar 23 de minute fără să primească gol. Ferri a profitat de o neînţelegere între fundaşii Astrei şi a deschis scorul.

 

Silviu Lung şi-a salvat din nou echipa. A intervenit excelent la lovitura de cap a lui Kone. Victor Piţurcă a avut emoţii din tribune când Budescu a fost faultat dur şi a primit îngrijiri medicale. Din fericire pentru Daniel Isăilă, decarul giurgiuvenilor a continuat meciul.

 

Gazdele au început mai curajos repriza a doua, iar Oros a trecut pe lângă golul egalizator după cornerul executat de Laban. Astra a ratat din nou la faza imediat următoare. Oros a trimis perfect în faţa porţii, dar Enache şi Bukari nu s-au înţeles şi au irosit o fază perfectă.

 

Câteva minute mai târziu Enache a trimis prea tare pentru Oros care era singur cu portarul oapseţilor, iar mingea a ajuns la Budescu, a cărut şut centrare a fost reţinut în doi timpi de Lopes. Replica francezilor a venit prin Njie, care a ratat execuţia din 6 metri, singur cu Silviu Lung.

 

Astralii au avut o dată emoţii mari până la final când şutul lui Ferri a lovit bara porţii apărate de Silviu Lung. După cinci minute de prelungiri, Astra s-a calificat pentru prima dată în istorie în grupele unei competiţii europene datorită rezultatului istoric obţinut în deplasarea din Franţa.

 

Sursa: www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Per total, echipa care a meritat a castigat aceasta dubla.A avut si multa sansa, mai ales la ce ocazii au avut cei de la Lyon.. insa oricum si Astra a ratat mult.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astra chiar a meritat sa intre in grupe.. au avut mai mult devotament in tur,s-au luptat,au casigat mingi. Au dovedit ca se poate ca Astra Giurgiu sa treaca de OL. Felicitari Astra Giurgiu!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo lor, sa faca o figura frumoasa si-n grupele UEL.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bravo lor, sa faca o figura frumoasa si-n grupele UEL.

O sa fie foarte greu sa faca o figura frumoasa .. doar sa aduca patronul niste jucatori experimentati,buni 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...