Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Steaua a reclamat-o pe Al Hilal la FIFA. Arabii n-au plătit banii pe Mihai Pintilii

Recommended Posts

CetC3a8.jpg

 

Transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal, unde a plecat împreună cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, a provocat un scandal de proporții între Steaua și gruparea din Arabia Saudită. Motivul? Al Hilal nu a plătit indemnizația de transfer a mijlocașului român.

Steaua ar fi trebuit să primească 2,2 milioane de euro pentru Mihai Pintilii, însă ”saudiții” nu au livrat banii nici până în zi de azi, deși acordul prevedea plata până la jumătatea lunii iulie. În aceste condiții, Steaua își caută dreptatea la FIFA, unde a depus un memoriu.

Potrivit presei arabe, Valeriu Argăseală a explicat motivele pentru care roș-albaștrii au recurs la această măsură. ”Am depus un memoriu la FIFA împotriva celor de la Al Hilal, întrucât nu au respectat acordul de transfer în cazul Pintilii. Ei ar fi trebuit să achite întreaga sumă până la jumătatea lunii iulie.

Am apelat la FIFA doar după ce am epuizat toate celelalte căi, am încercat să vorbim cu ei, să-i sunăm, le-am trimis mesaje prin fax și e-mail, dar nu am primit niciun răspuns. Este destul de ciudat, pentru că nu am avut probleme de acest gen cu Al Hilal în trecut”, ar fi declarat președintele Stelei, conform ziare.com.

”Nu este vorba doar despre Steaua, deoarece și cei de la Pandurii dețineau 20% din indemnizația de transfer a lui Pintilii, iar noi trebuie să plătim suma corespunzătoare”, a mai spus Argăseală.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...