Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Chris Evans, la cârma unui film Marvel?

Recommended Posts

La debutul său regizoral, Before We Go, starul explică zvonurile care l-au legat de regia unei producţii Marvel


 


642032l-640x400-b-c7e0f0f3.jpg


 


Starul lui Captain America anunţa nu demult că mai are trei filme înscrise în contractul său cu Marvel, respectiv The Avengers: Age of Ultron, Captain America 3 şi încă un film, nenumit momentan. După încheierea contractului cu Marvel, Evans este decis să se concentreze pe regie, însă unele zvonuri recente, preluate de pagina de divertisment a The Wall Street Journal, arată că acesta este interesat să treacă chiar la cârma unui film Marvel.


 


Cum actorul îşi promovează acum debutul său în regie, pelicula Before We Go, şi-a clarificat şi comentariile legate de dorinţa de a trece în spatele camerei pentru o producţie a numitelor studiouri.


 


„Sunt hotărât să continui cu regia. În viitorul apropiat, mă voi concentra pe a-mi duce la îndeplinire contractul cu Marvel. Dacă va fi să mai joc într-un film, acesta va fi ori o peliculă Marvel, ori un film pe care îl voi şi regiza. Cumva, din declaraţia mea s-a înţeles că mă interesează doar Marvel sau să regizez, nu şi că aş putea să regizez ceva în care să şi joc”, a explicat Evans.


 


El a declarat în continuare că nu are în vedere un film anume pe care să îl regizeze, ci doar că proiectul ales trebuie să îi placă foarte mult. „Dacă îmi ajunge în mână scenariul potrivit, nu contează că producţia va costa 5 sau 50 de milioane, nu-mi pasă. Dacă dau de un proiect minunat, pe care chiar îmi doresc să îl realizez, nu contează ce investiţii necesită.”


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...