Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Box office-ul american, la cel mai scăzut nivel al anului. Pe locul întâi se menţine Guardians of the Galaxy

Recommended Posts

Aflat pe podium pentru a şaptea săptămână la rând, filmul înregistrează cinci rânduri în care a ocupat, aproape fără concurenţă, prima poziţie


 


645372l-640x400-b-36993ce0.jpg


 


Producţia Marvel Guardians of the Galaxy este, potrivit cifrelor de la box office, cel mai de succes film al anului în SUA. Detronat pentru două week-end-uri deTeenage Mutant Ninja Turtles, filmul şi-a recâştigat poziţia întâi în topul celor mai mari încasări de pe teritoriul nord-american. Clasamentul mondial este condus de Transformers: Age of Extinction, cu 1,07 miliarde încasări.


 


Cele 10,1 milioane obţinute în acest week-end în Statele Unite ridică totalul internaţional obţinut de film la 586 milioane de dolari, însă suma impresionantă nu a reuşit să ridice suficient nivelul financiar al încasărilor domestice ale lui 2014, acesta fiind, potrivit estimărilor, cu 15% mai scăzut decât cel al anului trecut.


 


BoxOfficeMojo.com notează, alături de ocupanţii primelor cinci poziţii din top, şi unicul debut în clasament al săptămânii, drama plasată în lumea rock 'n' roll-ului,The Identical, cu Blake Rayne, Ray Loitta şi Ashley Judd în rolurile principale. Realizat cu 16 milioane de dolari, filmul nu a reuşit să strângă la debut mai mult de 2 milioane de dolari, clasându-se pe locul 11 în top şi devenind astfel unul dintre cele mai proeminente eşecuri la box office ale anului.  


 


Locul doi în top îi revine lui Teenage Mutant Ninja Turtles (6,5 milioane), urmat de If I Stay (5,8 milioane), Let’s Be Cops (5,4 milioane) şi The November Man (4,2 milioane de dolari).


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...