Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Orlando Bloom revine alături de Johnny Depp în Piraţii din Caraibe 5

Recommended Posts

Johnny Depp, Geoffrey Rush şi Keith Richards nu vor lipsi din distribuţie


 


406830l-640x400-b-034010ab.jpg


 


Cea de-a cincea parte a francizei Pirates of the Caribbean este acum în lucru, iar studiourile Disney sunt acum centrate pe alcătuirea distribuţiei. După ce au asigurat prezenţa în continuare a lui Johnny Depp, sunt acum dornici să îl readucă în echipă şi pe Orlando Bloom. După afirmaţiile actorului, preluate de DailyMail.com, acest lucru se va întâmpla.


 


„Au existat unele discuţii pe acest subiect şi sunt gata să accept oferta”, a spus Bloom, care s-a arătat un mare fan al seriei. „Întreaga experienţă a colaborării cu Johnny [Depp] şi [regizorul] Gore [Verbinski] a fost cu adevărat uimitoare pentru mine. M-am simţit excelent alături de Johnny, de altfel, unul din motivele pentru care am acceptat foarte repede ocazia de a juca în prima parte a francizei a fost faptul că era şi Johnny implicat. Am fost un mare fan al său încă din adolescenţă astfel încât faptul că am ajuns să fiu atât de aproape şi să îl cunosc atât de bine, să văd cum lucrează ca actor a fost un dar nepreţuit”.


 


Piraţii din Caraibe 5 îi vor mai readuce în distribuţie pe Geoffrey Rush şi  Keith Richards. Filmul îi va avea ca regizori pe Joachim Ronning şi Espen Sandberg (Kon-Tiki), iar lansarea în cinematografe va avea loc pe 7 iulie 2017.


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...