Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Bond 24 începe filmările în decembrie

Recommended Posts

Vom vedea noile aventuri ale agentului 007 în toamna lui 2015

 

161866l-640x400-b-2447b8d1.jpg

 

La doi ani de la apariţia pe ecrane a lui Skyfall, extraordinar succes de casă (1,1 miliarde de dolari încasări totale) în 2012, iată că începe producţia celui de-al 24-lea film al seriei, cu Daniel Craig şi Sam Mendes revenind ca protagonist şi regizor. Premiera românească a filmului va avea loc simultan cu cea britanică, pe 23 octombrie 2015, americanii urmând să vadă filmul pe 6 noiembrie.


Povestea este continuare directă a evenimentelor din Skyfall, conform spuselor lui Sam Mendes, care a comentat că Bond 24 "este partea a doua dintr-o poveste acoperită în două filme". În acest moment nu se cunosc detalii despre ce îl aşteaptă pe agentul 007 şi mai mult ca sigur ca trebui să aşteptăm luni de zile înainte de a avea acces la un sinopsis oficial şi un trailer. 
 

Filmările vor începe pe 6 decembrie. Printre locaţii se numără studiourile Pinewood din Anglia, dar şi zone din Austria, oraşul Roma şi, conform unor zvonuri încă neconfirmat, Maroc. Scenariul este scris de echipa din spatele lui Skyfall, John Logan, Neal Purvis şi Robert Wade.

 

Sursa: eGaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...