Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Femei asasin-profesionist în filme

Recommended Posts

Terapie pentru crimă va avea premiera pe 3 octombrie în toată ţara
 

Cântăreața Claudia Pavel/ex-Cream s-a întors în România – după o perioadă de aproape un an petrecută în SUA – pentru a prezenta publicului primul ei film, thrillerul independent „Terapie pentru crimă”. 

 

Claudia este în film o Nikita autohtonă. Vrea să devină mercenar, ca să scape de datorii, dar nu-i prea iese... Matilde vrea să fie un criminal aşa cum a văzut în filme, dar încercările ei duc la situații de multe ori comice în peisajul haotic al Bucureştiului. Producţia parodiază pe alocuri genul filmelor de acţiune cu o „femme fatale” protagonistă, ce a luat amploare la Hollywood.

 

Să vedem, aşadar, care sunt asasinele plătite ale marelui ecran.

 

1.Journal of a Contract Killer (2008)

 

665310l-slideshow_2_large.jpg

 

Fostă prostituată de lux şi asasin plătit pentru mafia italiană, Stephanie Komack (Justine Powell) se hotărăşte să-şi uite trecutul şi să-i ofere fiicei ei de 7 ani o viaţă normală.

Acum femeia munceşte ca ospătăriţă într-un restaurant din Londra. Dar mafia italiană îi dă de urmă şi o constrange să îndeplinească o ultimă misiune...

 

2.  Nikita (1990)

 

768808l-slideshow_2_large.jpg

 

Anne Parillaud joacă rolul titular, cel al unui agent guvernamental, special antrenat pentru execuţii comandate. Anne Parilland a fost premiată cu un Cesar pentru cea mai buna interpretare.

Nikita a fost racolată din închisoare (unde ajunsese după ce a împuşcat un poliţist în timpul unui jaf), şi transformată într-o maşină de ucis după ce, oficial, a fost executată

 

3. Columbiana (2011)

 

551634l-slideshow_2_large.jpg

 

Columbiana este un action thriller în care o copilă este aruncată în lumea cumplită a crimelor, a violenţei fără limite şi, nu în ultimul rând, a răzbunării. La vârstă de numai 9 ani, Cataleya Restrepo (Zoe Saldana) este martoră la uciderea cu sânge rece a părinţilor săi, oribila crimă fiind ordonată de cel mai mare mafiot local. Printr-o ploaie de gloanţe, copila reuşeşte să scape de asasini şi se refugiază în Chicago, la unchiul său Emilio.

Din acel moment Cataleya a crescut cu un singur scop: să-l găsească şi să-l extermine pe criminal. În ciuda eforturilor lui Emilio de a o ţine departe de o viaţă însângerată, tânăra devine repede un asasin profesionist cu metode unice şi începe să îşi caute dreptatea. Antrenată să ucidă, nu iartă şi nu uită. Acum, momentul ei se apropie.

 

4. The Long Kiss Goodnight/Sărutul dulce al răzbunării (1996)

 

547188l-slideshow_2_large.jpg

 

O amnezie ascunde adevărul despre Samantha (Geena Davis):

ea nu este, de fapt, Samantha, numele sau adevarat fiind Charley. Ocupaţia sa anterioara a fost cea de ucigaşă profesionistă, inclusă într-un program guvernamental secret. După câteva cazuri, Charly a suferit brusc o amnezie şi, încet, pesonalitatea ei s-a transformat în cea a Samanthei.

 

5. Smokin’ Aces (2006)

 

875527l-slideshow_2_large.jpg

 

Câştigătoare a Premiului Grammy, artista cu mai multe discuri de platină primite pentru vânzările discurilor sale, Alicia Keys joacă rolul de asasină în Smokin’ Aces, acesta fiind şi debutul ei pe marile ecrane - cu arma în mână şi îmbrăcăminte provocatoare.

 

Sursa: eGaming

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...