Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

AdriaN

Messi, de neoprit și la Paris! Argentinianul a reușit golul 500 al Barcelonei în UCL

Recommended Posts

3qxLKZY.jpg

 

Barcelona a fost condusă pe terenul lui PSG (VIDEO AICI), însă catalanii au reacționat imediat și au egalat prin Lionel Messi. Argentinianul l-a învins pe Sirigu cu un șut din careu, după o pasă a lui Iniesta.

 

După ce depășit pragul de 400 de goluri în carieră (VIDEO AICI), Messi a izbutit marți seara golul cu numărul 500 al Barcelonei în UEFA Champions League. Liderul din Primera Division este însă depășit la acest capitol de marea rivală din Madrid. Real are cea mai multe reușite în cea mai importantă competiție europeană (826).

Cu 500 de goluri marcate, Barcelona mai este depășită și de Bayern (551), însă este peste alte echipe importante din Europa, precum Manchester United, AC Milan și Benfica Lisabona.

După ce a punctat împotriva lui PSG, Messi a ajuns la 69 de goluri în cupele europene (68 în UEFA Champions League și unul singur în Supercupa Europei). Jucătorul Barcelonei l-a egalat pe legendarul Gerd Muller, însă este aproape de topul marcatorilor, condus de Raul.

Fostul mare fotbalist al lui Real Madrid a reușit 76 de goluri în cupele europene, în timp ce portughezul Ronaldo a bifat 71, iar Filippo Inzaghi, antrenorul de acum al Milanului, a înscris de 70 de ori.

 

Totuși, Messi se poate lăuda că a devenit unicul jucător care a ajuns la 69 de goluri pentru un singur club, în competițiile UEFA.

 

 

Sursa : www.digisport.ro

Share this post


Link to post
Share on other sites

Un mare jucator are dupa fiecare meci mai adauga o fila la istoria fotbalului....impreuna cu Ronaldo te incanta atunci cand intra pe teren nici nu le mai poti spune fotbalisti sunt niste masinari de fotbal marcheaza pe banda rulanta .Sper ca amandoi sa doboare cat mai multe recorduri.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...