Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Trilogia Hobbitul se va încheia cu o scenă de luptă de 45 de minute

Recommended Posts

Peter Jackson spune că realizatorii au luat însă măsuri pentru ca scena să nu fie obositoare pentru public


 


137929l-640x400-b-243df43a.jpg


 


The Hobbit: The Battle of Five Armies se va încheia spectaculos, cu o scenă de luptă ce va dura nu mai puţin de 45 de minute, a dezvăluit Peter Jackson într-un interviu acordat EntertainmentWeekly.com.


 


Cineastul a menţionat însă că echipa de producţie s-a gândit însă la o soluţie pentru ca publicul să nu sufere de „oboseală generată de secvenţele de luptă”.


 


„Avem o regulă potrivit căreia nu sunt permise mai mult de două sau trei cadre ale unor persoane oarecare angajate în luptă fără să revenim la personajele principale. Altfel ar fi de-a dreptul epuizant pentru cei din public”, a spus Jackson.


 


Cineastul a povestit că scena în cauză, ce va avea loc în vârful Muntelui Singuratic, a necesitat o lungă perioadă de planificare. „A trebuit să creem şi să realizăm întregul peisaj şi să ne gândim ‘Ok, dacă avem 10.000 de orci, cât loc vor ocupa aceştia? Vo rumple valea sau vor arăta ca  o mică pată în décor? Abia apoi am putut să ne apucăm de desenat şi săgeţile pe schiţele făcute’”, a mai spus Jackson.


 


El a mai arătat şi că în cele 45 de minute de final în care se va desfăşura bătălia, un rol important îl vor avea şi vulturii, însă nu în sensul clasic al salvatorilor zilei pe care îl aşteaptă fanii.


 


Filmul se lansează în România pe 19 decembrie.


 


Sursa: eGaming


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...