Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Filmele horror ale lui 2015

Recommended Posts

Continuări, remake-uri, dar şi unele producţii originale...


 


De Halloween americanii s-au delectat cu horror-ul Ouija, în vreme ce pe marile noastre ecrane şi-a făcut apariţia Daniel Radcliffe în Horns, un thriller fantasy bazat de romanul lui Joe Hill, ce devine tot mai întunecat odată cu desfăşurarea acţiunii. Dacă acest final de lună nu a bucurat fanii genului horror cu vreo producţie remarcabilă, acest lucru nu îi împiedică să privească cu entuziasm spre producţiile genului ce urmează a fi lansate. Iată 10 dintre cele mai interesante titluri horror ale lui 2015.


 


 


1.Amityville: The Awakening


 


288305l-slideshow_2_large.jpg


 



Casa din saga horror Amityville revine pentru a 12-a oară pe marile ecrane! De această dată cumpărătoarea în necunoștință de cauză a locuinţei cu istorie sângeroasă este o mamă singură cu trei copii. Va exista probabil şi cel de-al 13-lea cumpărător, doar numărul are conotaţii negative pe care un horror nu le poate ocoli…


În regia lui Franck Khalfoun, filmul va ajunge pe marile ecrane din Statele Unite pe 2 ianuarie. O data de lansare la noi nu a fost încă stabilită.


 


2.Paranormal Activity: The Ghost Dimension


 


521683l-slideshow_2_large.jpg


 



Lansarea celei de-a şasea părţi a seriei de succes inițiate de Oren Peli în 2007 a fost amânată doi ani la rând, pentru ca, în final, aceasta să fie fixată pentru 13 martie 2015.Filmul o va avea în distribuţie pe Katie Featherston, singura actriţă ce a apărut în toate cele cinci filme ale francizei. La cârmă se va afla acelaşi Gregory Plotkin, regizorul ultimelor patru filme Paranormal Activity.


Familia mutată în casă nouă spre care se vor îndrepta de această dată fenomenele supranaturale este compusă din familia lui Ryan, un dezvoltator de jocuri video, soţia sa Emily, matură, activă, iubitoare, şi cei doi copii ai lor: Leila, în vârstă de 6 ani, băieţoasă, încăpăţânată, şi fratele său mai mic, Ryan, un băieţel uneori prea liniştit.


 


 


3. Insidious Chapter 3


 


580899l-slideshow_2_large.jpg


 



Scenaristul primelor două filme Insidious va debuta în scaunul regizoral al lui Chapter 3, film a cărui acţiune se mută înaintea problemelor întâmpinate de familia Lambert. Noua familie va apela însă tot la ajutorul lui Specs şi Tucker, dar şi la cel al lui Elise (Lin Shaye), ce va accepta cu oarecare scepticism să îşi folosească abilităţile de medium pentru a veni în ajutorul tinerei ce a devenit ţinta unei periculoase entităţi supranaturale.


Filmul se lansează în cinematografele noastre pe 29 mai.


 


 


4. Poltergeist


 


156838l-slideshow_2_large.jpg


 



Cei de la MGM au hotărât să relanseze seria de succes Poltergeist, sub bagheta scenaristului David Lindsay-Abaire (autorul lui Rabbit Hole, volum ecranizat în 2010). Cu Sam Raimi în echipa de producători, filmul va re-imagina şi va duce în zilele noastre povestea clasică a unei familii a cărei casă din suburbie este invadată de spirite agresive. Când înfricoşătoarele entităţi îşi intensifică atacurile asupra celei mai tinere membre a familiei, ceilalţi fac tot posibilul pentru a o salva.


Din distribuţie fac parte Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt şi Jared Harris. În România filmul se lansează pe 24 iulie 2015.


 


 


5. Sinister 2


 


758475l-slideshow_2_large.jpg


 


 Continuarea producţiei din 2012 cu Ethan Hawke – agreată de critici şi cu un succes notabil la box office-ul internaţional – va fi lansată în Statele Unite pe 21 august. În regia lui Ciaran Foy, pelicula va urma aproape aceiaşi paşi ai naraţiunii: o tânără mamă (Shannyn Sossamon, din40 Days and 40 Nights,  Wristcutters: A Love Story şi A Knight's Tale) se mută cu cei doi gemeni ai săi într-o casă pe care spirite malefice o au deja în vizor…


 


 


6. Friday the 13th


 


559456l-slideshow_2_large.jpg


 



Proiectul este unul în dezvoltare, astfel încât o dată de lansare exactă nu există încă… De ce l-am inclus în lista de filme horror anticipate? Studiourile Paramount au cumpărat drepturile de producţie ale francizei  Friday the 13th, însă a avut la dispoziţie o perioadă limitată de timp pentru a realiza un film… Anul în care pierd drepturile de producţie este 2015. Asta înseamnă fie că vor prefera o abordare nouă, originală, a seriei, fie că vor merge pe un drum bătătorit,  mai puţin interesant, din dorinţa de a nu depăşi deadline-ul. Potrivit unor surse apropiate realizatorilor, se pare că se doreşte utilizarea conceptului de „material video găsit”, integrat în acţiune…


 


 


7. 31


 


952875l-slideshow_2_large.jpg


 



Thriller-ul horror anunţat pentru 2015 de Rob Zombie se anunţă o producţie… năucitoare a genului. Chiar Zombie, scenaristul şi regizorul filmului a declarat că va fi o poveste fără reguli (asta implică probabil ideea că filmele anterioare ale artistului şi cineastului aveau reguli).


31 va avea în centru un grup de cinci persoane, răpite în zilele premergătoare Halloween-ului de o bandă ai cărei membri s-au deghizat în clovni înfricoşători. Ostaticii sunt ţinuţi într-un loc numit Murder World. În perioada de captivitate, sunt nevoiţi să joace un joc numit 31, în care trebuie să le ţină piept vreme de 12 ore demenţilor clovni


 


 


8. Crimson Peak


 


969628l-slideshow_2_large.jpg


 



Filmul lui Guillermo del Toro se anunţă a fi una din piesele de rezistenţă ale genului pe 2015. Cu o distribuţie de excepţie (Charlie Hunnam, Jessica Chastain, Tom Hiddleston şi Mia Wasikowska), un buget generos şi o incitantă descriere din partea cineastului (va fi un film„excentric şi violent”, a declarat acesta), suntem deja nerăbdători…


Povestea tinerei autoare Edith Cushing (Wasikowska), care descoperă că noul său soţ nu este cine pretinde a fi, va ajunge în cinematografele noastre pe 16 octombrie. Imaginea alăturată face parte  dintr-un poster ce opera fanilor viitoarei producţii.








 


 


Sursa: eGaming


 





 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinister daca va fi cel putin la fel de bun ca si prima parte, va iesi pe departe filmul anului pe sectiunea Horror.

 

Restul... am vazut doar Paranormal Activity si am fost dezamagit.. multa vorbareala si cam sec.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...