Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Vom vedea încă trei filme Fast and Furious?

Recommended Posts

Preşedintele Universal Pictures este de părere că seria mai poate fi dezvoltată

 

216699l-640x400-b-d96cfeec.jpg


 


Într-un interviu acordat site-ului The Hollywood Reporter, preşedintele studiourilor Universal, Donna Langley, a susţinut că, în viziunea sa, există loc pentru alte câteva filme în seria Fast and Furious. Ea a vorbit despre planurile studioului de a continua franciza fără unul din starurile sale, Paul Walker, dar şi despre modul în care se va putea realiza acest lucru.


 


„Noi credem că se mai pot face cel puţin trei filme”, a declarat Langley. „Paul este şi va fi mereu o parte integrantă a poveştii. Există însă o mulţime de alte personaje grozave şi există, de asemenea, posibilitatea de a introduce în serie personaje noi. Cred că franciza este încă în dezvoltare. Vom vedea ce se întâmplă cu Fast and Furious 7, sigur, însă e de observat că rezultatele noastre la box office au crescut odată cu ultimele trei filme, iar asta mai ales internaţional. Aşa că, în opinia noastră, mai există şanse de exploatare a seriei. Suntem însă foarte atenţi la posibilele semne de epuizare venite din partea publicului”.


 


Fast and Furious 7, în regia lui James Wan, va fi ultimul film în care va apărea Paul Walker, mort într-un accident de maşină spre finalul lui 2013. Pelicula se va lansa în aprilie, anul viitor. Pentru următoarele filme ale seriei, producătorii sunt acum în discuţii cu Justin Lin, cel care a regizat trei din cele şase filme anterioare ale francizei.




 


Sursa: Cinemagia.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai bine se termina la 7... Oricum devine prea multa fictiune, iar fara Paul va fi si mai naspa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...