Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

El va fi Deadshot în Suicide Squad

Recommended Posts

Jai Courtney a jucat în A Good Day to Die Hard şi Divergent. Îl vom vedea anul viitor în Terminator: Genisys

 

408109l-640x400-b-13252983.jpg


 


Actorul Jai Courtney, cunoscut din serialul Spartacus: War of the Damned, A God Day to Die Hard şi Divergent - cu apariţii viitoare în Insurgent, dar şi Terminator: Genisys, se află în negocieri pentru un rol de antagonist în viitorul Suicide Squad, adaptare a benzilor desenate DC Comics Suicide Squad. El va fi Deadshot, inamicul lui Batman.


 


Cunoscut şi sub numele de Floyd Lawton, Deadshot are o mare aversiune - cu toate acestea şi o legătură puternică - faţă de Catwoman, deşi nu s-a confirmat încă nimic legat de apariţia supereroinei în film.


 


Jared Leto a fost ales pentru rolul lui Joker, în timp ce Margot Robbie urmează să se transforme în Harley Quinn, iar Tom Hardy în Rick Flag, unul din  membrii fondatori ai Suicide Squad. Cât despre Will Smith, şi el atras în distribuţia atractivă a filmului, nu se ştie cu siguranţă pe cine va interpreta.


 


Suicide Squad se concentrează pe un grup de superantagonişti, transformaţi într-o echipă de către Guvern, pentru care execută misiuni secrete de mare risc. În regia lui David Ayer, filmul va ajunge în cinematografe pe 5 august 2016.




 


 


Sursa: Cinemagia.ro


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...