Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

E30

Penguins of Madagascar, fără replică la box office în faţa lui The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Recommended Posts

A fost unul dintre cele mai slabe rezultate la box office pentru un film de animaţie lansat de Ziua Recunoştinţei


 

305446l-650x400-b-f04b184e.jpg

 


Pentru a doua săptămână la rând, The Hunger Games: Mockingjay – Part I şi-a păstrat primul loc la box office, ajungând cu cele 57 de milioane încasate în acest week-end la un total internaţional de 480 de milioane de dolari. Filmul are 66 la sută cronici pozitive pe RottenTomatoes.com, iar bugetul a fost de 125 de milioane de dolari.


 


Astfel, Penguins of Madagascar, un spin off al popularei francize de animaţie Madagascar, a trebuit să se mulţumească cu locul doi în topul celor mai bune încasări de pe teritoriul nord-american. Filmul a strâns din vânzarea biletelor 25,8 milioane (la un buget de 132 de milioane).


 


Dacă punem la socoteală şi cele două zile în avans pe care le-a avut la debutul în cinematografe (datorită Zilei Recunoştinţei), încasările ajung la 36 de milioane, unul dintre cele mai mici rezultate la box office pentru un film de animaţie lansat de Ziua Recunoştinţei.


 


O altă premieră a sfârşitului de săptămână a fost cea a lui Horrible Bosses 2, ce a intrat direct pe locul cinci, cu 15,7 milioane de dolari, mult mai puţin decât filmul original, lansat  în 2011, ce a obţinut 28,2 milioane la debut.


 


Locul trei în clasament îi revine lui Big Hero 6 (18,7 milioane), iar pe patru coboară Interstellar (15,7 milioane de dolari).


 


Sursa: Cinemagia.ro



Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...