Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

stefan94

[News] Ultimul patch pentru Assassin′s Creed: Unity reprezintă un downgrade vizual

Recommended Posts

acu-gi-04_147188-630x292.jpg


 


Cel mai recent patch pentru Assassin′s Creed: Unity, al treilea la număr, avea menirea de a corecta 300 de probleme specifice jocului. Ubisoft a declarat recent că nu densitatea enormă de personaje este cauza performanțelor slabe, dar nici nu a specificat care factor este responsabil.


 


Prima platformă ce a primit acest patch este PS4, un update de 2GB menit a rezolva multe probleme tehnice. Însă deținătorii jocului au observat că acest patch le scade fidelitatea grafică, în special partea de iluminat. Imagini au fost prezentate înainte și după patch, ce confirmă o scădere a calității luminilor.


 


Versiunile PC și Xbox One vor urma să primească acest patch până la sfârșitul săptămânii, posesorii jocului pe aceste platforme urmând a afla dacă acest downgrade li se aplică și lor.


 


Nu este prima oară când Ubisoft se folosește de micșorarea detaliului într-un joc pentru a-l face mai cursiv, Watch Dogs primind același tratament cu a sa celebră versiune E3 vs. lansare. După cum probabil știți, clipul gameplay prezentat la E3 cu doi ani înainte lansare nu era o reprezentare fidelă a jocului finit. Mai mult, în fișierele versiunii PC apăreau și linii de cod intitulate E3 ce puteau fi activate pentru deblocarea efectelor grafice superioare.


 


 


dLfX3VT.png


Rz5nAgY.png


 


Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...